Ellen DeGeneres govori o tajnama svoje nove cimerice Courteney Cox

Sadržaj:

Ellen DeGeneres govori o tajnama svoje nove cimerice Courteney Cox
Ellen DeGeneres govori o tajnama svoje nove cimerice Courteney Cox
Anonim

Komičarka i televizijska voditeljica Ellen DeGeneres otkrila je da se nastanila u kući svoje prijateljice, Courteney Cox!

Kada se glumac virtuelno pojavio u njenoj emisiji, Ellen je sigurno otkrila neke značajne tajne o svojoj imovini i rekla fanovima kako je bilo biti cimer Courteney Cox.

Ellen nije sjajna cimerica…

Ellen, koja je bila u braku s Portiom de Rossi više od decenije, otkrila je da je par prodao svoju kuću na Beverly Hillsu i da privremeno živi u Coxu.

"Svijet poznaje našu prvu gošću iz male emisije zvane Prijatelji, ali trenutno je znam samo kao svog stanodavca," podijelio je DeGeneres dok je predstavljao zvijezdu.

Cox se nije složio. "Ne smatram se stanodavcem", odgovorila je, dodajući "Smatram sebe tvojim cimerom."

Ellen je objasnila da nije imala nikakvih bračnih problema i da ne živi sa Coxom jer je "izbačena" iz svoje kuće. Portia i Ellen su prodale svoj dom i trebalo im je mjesto za život, a glumac Prijatelja bio je dovoljno ljubazan da ih pozove kod sebe.

Voditeljka je nastavila pričati priču o tome kako je tražila "kancelarijski materijal" u Coxovoj kući i na kraju pronašla nešto mnogo zanimljivije.

"Dakle, ima puno kancelarijskog materijala," rekla je Ellen, usmjeravajući kameru prema ormaru za papir.

Dodala je, "Ali šta je skriveno ovdje…da. Donje gaće za dvoje."

Komičarka je fanovima dala pogled na NSFW dodatak za Noć vještica koji je navodno vlasništvo Kortni, izražavajući svoje iznenađenje. Kasnije, kada je Ellen bacila pogled na Courteneyinu radnu stanicu, primijetila je lutku poznatog izgleda koja je udobno sjedila tamo.

"Jesam li paranoičan? Ili ovo izgleda kao lutka koja liči na mene?" rekla je Ellen, stavljajući lutku sličnu u oči. Bila je obučena baš kao ona!

Courteney se poigrala sa šalom i izrazila svoju sramotu što je Ellen prolazila kroz njene kabinete.

Glumac je takođe pričao o okupljanju HBO Max Friends, rekavši da je, iako je to bilo ponovno okupljanje bez scenarija, bilo emotivno jer su bivše kolege imale priliku da budu zajedno na sceni prvi put u više od 15 godina.

"Bilo je zaista zabavno - imali smo mnogo posebnih iznenađenja, i bilo je fantastično," podijelila je Courteney.

Preporučuje se: