Lea Michele konačno se pozabavila tvrdnjama o toksičnim radnim mjestima: “Imam prednost”

Sadržaj:

Lea Michele konačno se pozabavila tvrdnjama o toksičnim radnim mjestima: “Imam prednost”
Lea Michele konačno se pozabavila tvrdnjama o toksičnim radnim mjestima: “Imam prednost”
Anonim

Nakon optužbi za neprofesionalno ponašanje protiv Lea Michele, reputacija stipse Glee je na klimavim nogama. Ali glumica je konačno progovorila o optužbama protiv nje i brani svoje ranije ponašanje.

U razgovoru za The New York Times, Lea je objasnila: „Imam prednost prema sebi. Zaista naporno radim.”

„Ne ostavljam mjesta greškama,” nastavila je. “Taj nivo perfekcionizma, ili taj pritisak perfekcionizma, ostavio mi je puno slepih tačaka.”

Lea je naglasila da je poslušala povratne informacije i da je promijenila pristup poslu. Zaista razumijem važnost i vrijednost sadašnjeg liderstva”, nastavila je majka jednog djeteta.„To znači ne samo da idete i radite dobar posao kada kamera radi, već i kada nije. A to mi nije uvijek bilo najvažnije.”

Leino loše ponašanje ponovo se pojavilo nakon sletanja na Broadwayu

Lea je prva prozvana zbog neprofesionalnog i toksičnog ponašanja na radnom mjestu od strane njene kolegice iz Gleea Samantha Ware, koja se pridružila hit seriji u posljednjoj sezoni kao Jane Hayward. Samantha je tvrdila da je Lea otežavala dolazak na set od prvog dana. Tvrdila je da je bila podvrgnuta raznim diskriminatornim ponašanjima od strane Lee, koja je navodno čak i prijetila da će joj iskakati u periku.

Nakon što je objavljeno da će Lea zamijeniti Beanie Feldstein u Brodvejskoj Funny Girl, Samantha se obratila Twitteru kako bi osudila odluku o izboru i podsjetila javnost na Leino prošlo ponašanje.

„Da, danas sam na mreži“, tvitovala je ona. „Da, vidim vas sve. Da, stalo mi je. Da, pogođen sam. Da, ja sam čovjek. Da, ja sam crnac. Da, bio sam zlostavljan. Da, moji snovi su bili ukaljani. Da, Broadway podržava bjelinu. Da, Holivud radi isto. Da, ćutanje je saučesništvo. Da, glasan sam. Da, uradio bih to ponovo.”

Lea se ranije izvinila za svoj neprofesionalizam

Ovo nije prvi put da se Lea pozabavila optužbama protiv nje. Nakon Samanthinih početnih tvrdnji 2020., Lea je izdala izjavu putem Instagrama u kojoj se izvinjava zbog kontroverze.

“Bilo da je to zbog mog privilegovanog položaja i perspektive dovela do toga da me se ponekad percipira kao bezosjećajnog ili neprikladnog ili je to samo moja nezrelost i samo mi je nepotrebno teško, izvinjavam se za svoje ponašanje i za bol koji Prouzročila sam,” napisala je.

Lea će debitovati na Brodveju kao Fanny Brice 6. septembra.

Preporučuje se: