Kristen Stewart i njena zaručnica Dylan Meyer neće imati tipično holivudsko vjenčanje

Sadržaj:

Kristen Stewart i njena zaručnica Dylan Meyer neće imati tipično holivudsko vjenčanje
Kristen Stewart i njena zaručnica Dylan Meyer neće imati tipično holivudsko vjenčanje
Anonim

Gledajući spolja, lako je pretpostaviti da je svaka filmska zvijezda vodila zanimljiv život. Na kraju krajeva, kada filmska zvijezda izgleda ogromno na velikom pozorišnom platnu, ona bukvalno postaje veća od života. U stvarnosti, međutim, postoji mnogo filmskih zvijezda koje zapravo izgledaju prilično dosadno kada saznate više o njihovim životima.

Za razliku od nekih svojih vršnjaka, čini se da je Kristen Stewart legitimno vodila zanimljiv život. Otkako je postala glavna filmska zvijezda, Stewart je po navici birala da glumi u jedinstvenijim filmovima u posljednjih nekoliko godina. Imajući to na umu, sasvim je logično da ona planira da ima jedinstveno vjenčanje sa svojom vjerenicom Dilanom Meyersom.

Ljubavna priča Kristen Stewart i Dylana Meyera

Dok je Kristen Stewart izlazila sa svojim kolegom iz Sumraka Robertom Pattinsonom nekoliko godina, nivo pažnje koji je njihova veza privukla bio je zaista divlji. Što je još gore, kada se par razišao usred oblaka kontroverzi, mnogi u medijima su Stewarta napali ugljevlje.

Iz tog razloga izgledalo je da Stewart neko vrijeme nerado govori o svom privatnom životu.

Kada je Kristen Stjuart počela da izlazi sa rediteljem Dilanom Mejerom, filmska zvezda je delovala tako ludo zaljubljena da nije mogla da se zaustavi da ne priča o svom novom partneru. Zapravo, izgledalo je kao da je iste sedmice kada je javnost saznala da su Stewart i Meyer par, Kristen već pričala o svojoj želji da se oženi ženom koju voli.

Nedugo nakon što je Kristen Stjuart počela da govori intervjuerima da će se jednog dana udati za Dylana Meyera, počeli su da se pojavljuju naslovi da je par veren. S obzirom na to koliko su Stewart i Meyer potpuno zaljubljeni, nije trebalo dugo da ljudi počnu zamišljati kako će izgledati vjenčanje para.

Planovi Kristen Stewart za njeno predstojeće vjenčanje

Kada je Kristen Stewart otkrila svijetu da je zaručena za Dylana Meyera, ta se tema iznenađujuće pojavila u mnogim intervjuima u kojima je filmska zvijezda učestvovala. Na osnovu svega što je Stewart rekao tokom tih intervjua, čini se da njeno vjenčanje neće biti tipično na mnogo različitih načina.

U januaru 2022. godine, Kristen Stewart se pojavila u emisiji The Late Show sa Stephenom Colbertom. S obzirom na glamurozna vjenčanja koja većina zvijezda ima, njeni fanovi su možda očekivali da će opisati svoje planove za takve stvari. Međutim, ono o čemu je Stewart razmišljao te noći nije moglo biti drugačije od većine holivudskih vjenčanja.

Dok je razgovarala sa Stephenom Colbertom, Kristen Stewart je izrazila da bi na neki način više voljela da se uda u narednih nekoliko dana. Nadalje, Stewart je izjavila da je bila zainteresirana za neobavezno vjenčanje.

„Tako sam bez ceremonije. Mislim da bismo mogli to da uradimo ovog vikenda ili tako nešto… i onda, kao, da se družimo sa svima posle. Samo želim to da uradim”, objasnila je ona. „Nisam dobar planer. Ne mogu da pravim planove za večeru. Volim da se okrećem. Nikad ne znaš kuda idem, čovječe.”

Tokom drugih intervjua koji su održani nakon njenog pojavljivanja u The Late Showu sa Stephenom Colbertom, Kristen Stewart je ponovo izrazila koliko joj je planiranje vjenčanja izazovno. Međutim, izgleda da Stewart više ne govori o vjenčanju u trenutku, tako da bi to moglo biti kroz prozor.

Čak i ako se Kristen Stweart i Dylan Meyer ne vjenčaju jedne nasumične noći, to ne znači da su odustali od ideje o netipičnom vjenčanju. Jedan od načina na koji je Stewartovo vjenčanje netipično otkriven je kada se pojavila na Jimmy Kimmel Live! Dok je razgovarala sa Kimmel, Stewart je otkrila da želi da Guy Fieri vodi njezino vjenčanje i čini se da je sretan što će to učiniti.

Za one koji nisu upoznati sa historijom Guya Fierija, njegovo uključivanje u planove vjenčanja Kristen Stewart i Dylana Meyera može izgledati potpuno slučajno. Međutim, gradonačelnik Flavortowna otvoreno podržava LGBTQ+ zajednicu i gej brakove. Presrećan kada je bračna ravnopravnost legalizovana, Fieri je sklopio 101 istopolni brak samo u 2015.

Ostavimo po strani ko će voditi vjenčanje Kristen Stewart i Dylana Meyera, poznato je da će njihova ceremonija biti drugačija na barem još jedan način. Kada je Stewart razgovarala s Howardom Sternom o udaji za Meyera, otkrila je da kada prođe niz prolaz, neće nositi tradicionalnu vjenčanicu.

Prema onome što je Kristen Stjuart rekla dok je razgovarala sa Hauardom Sternom, ona planira da obuče farmerke i smoking majicu kada se uda. Naravno, to je gotovo sigurno bila šala, ali na osnovu tog komentara, čini se vjerojatnim da se Stjuartova ne osjeća zatvorena u nečija očekivanja o tome šta bi trebala obući na dan vjenčanja.

Preporučuje se: