Da li je Ivanka Trump ikada posjetila Playboy Mansion?

Sadržaj:

Da li je Ivanka Trump ikada posjetila Playboy Mansion?
Da li je Ivanka Trump ikada posjetila Playboy Mansion?
Anonim

Bivša Playboyeva manekenka tvrdila je da je imala nezakonitu aferu sa bivšim predsjednikom Donald Trump. Karen McDougal slikala se s Trumpom, njegovom kćerkom Ivankom i suprugom Melanijom u trenu snimljeno u Playboy Mansionu 2006.

Karen McDougal tvrdila je da joj je Donald Trump pokušao platiti nakon njihovog sastanka

Karen McDougal je tvrdila da je imala aferu sa Donaldom Trumpom 10 mjeseci između 2006. i 2007.

Playboy model godine '98 tvrdi da je prvi put sreo Trumpa u Playboy Mansionu tokom snimanja filma Celebrity Apprentice. Priznala je da misli da je on "zgodan" i harizmatičan muškarac.

Kako je noć odmicala, McDougal tvrdi da su ona i Trump počeli flertovati. Tvrdi da je ubrzo postalo jasno da je tada 60-godišnjak zainteresovan za nju. McDougal je imao 35 godina. "Malo sam se nasmiješila na to, mislila sam da je slatko i smiješno", rekla je. "On je briljantan, a ja volim pametne umove." Upitan da li je republikanski kandidat ikada rekao da je voli, McDougal je rekao za CNN: "Sve vrijeme. Uvijek mi je govorio da me voli."

51-godišnjakinja je rekla za CNN da je priznala da je imala prvi susret sa biznismenom u hotelu Beverly Hills. Nakon što su navodno zamijenili brojeve u Playboy Mansionu, McDougal kaže da su redovno ćaskali. Za njihov prvi sastanak, McDougal tvrdi da je otišla na večeru s Trumpom u hotel Beverly Hills. Nakon što je tamo večerala i postala "intimna", McDougal kaže da je bila šokirana kada joj je ponudio nešto novca.

"Zapravo nisam znao kako da to prihvatim. Izraz mog lica mora da je bio tako tužan. Pogledala sam ga i rekla 'To nisam ja. Nisam takva djevojka.' I rekao je 'O' i rekao je 'Stvarno si poseban.' A ja sam rekao 'Hvala'." Dok ju je Trampov telohranitelj vozio kući, gospođica Mekdugal je počela da plače: "Bila sam stvarno tužna. Zaista me je boljelo. Ali vratio sam se."

Karen McDougal tvrdi da ju je Donald Trump redovno upoređivao sa svojom kćerkom Ivankom

U intervjuu, McDougal's tvrdi da joj je Tramp ponekad davao komplimente upoređujući je sa njegovom kćerkom Ivankom. Rekao je: "Bio sam lijep poput nje i, znaš, 'ti si pametna djevojka' i nije bilo puno poređenja, ali bilo je, da. Čuo sam puno o njoj."

U vrijeme njihove navodne afere, Donald Trump je bio oženjen Melanijom nešto više od godinu dana. Bivša prva dama rodila je njihovog sina Barrona tri mjeseca ranije. McDougal joj se izvinio tokom intervjua.

"Jedino žalim zbog veze zbog činjenice da je bio oženjen", rekao je McDougal kada su ga pitali da objasni "aferu" Melaniji Trump." Šta možete reći osim da mi je žao. Ne bih Ne želim da mi to urade. Žao mi je."

Ivanka Trump je fotografirana na zabavi u Playboy Mansionu

McDougal je insistirala da se Trump prema njoj ponašao sasvim drugačije nego što su ljudi vidjeli na TV-u.

Rekla je da je videla muškarca koji je bio "veoma sladak, veoma pun poštovanja, veoma pun ljubavi, veoma ljubazan i brižan." Bivša odgajateljica tvrdi da su se viđali najmanje pet puta mjesečno, ponekad i mnogo više, i imali snošaje "više desetina puta" i "nikada nisu koristili zaštitu."

McDougal, koja kaže da je glasala za Trumpa, CNN nije platio za intervju i insistirala je da je jednostavno htjela "podijeliti moju istinu" jer su svi drugi raspravljali o tome. Trumpova administracija oštro je demantovala tvrdnje gospođice McDougal. Ali McDougal insistira da je prekinula aferu s Trumpom nakon što ju je izjedala krivica zbog njegovog bračnog statusa.

U intervjuu za program Law&Crime Network Brian Ross Investigates, McDougal kaže: „Znao sam da nije u redu, to je bio grijeh u Božjim očima, i da, pokajao sam se.”

McDougal je također upitana da li misli da će i Trump tražiti oproštenje od Boga, manekenka koja je prethodno izlazila s holivudskom zvijezdom Bruceom Willisom rekla je: “Ne mogu reći šta ima, a šta nije uradio sa svojom ženom i svojim porodica, ali sumnjam.”

Što se tiče Ivanke, ona je zaista snimljena uz Donalda Trumpa na ekskluzivnoj zabavi u Playboy Mansionu. Sigurno neće dijeliti to životno iskustvo.

Preporučuje se: