Brittany Daniel pozdravlja bebu, ne može "biti zahvalnija" sestri Cynthii za doniranje jajeta

Sadržaj:

Brittany Daniel pozdravlja bebu, ne može "biti zahvalnija" sestri Cynthii za doniranje jajeta
Brittany Daniel pozdravlja bebu, ne može "biti zahvalnija" sestri Cynthii za doniranje jajeta
Anonim

Sweet Valley High zvijezda Brittany Daniel otkriva da je njena kćerka začeta pomoću jajeta njene sestre bliznakinje Cynthie. Brittany Daniel nije mogla sama zatrudnjeti nakon užasne borbe s ne-Hodgkinovim limfomom.

Sweet Valley High Co-Stars dijele sve, a sada su podijelili još jednu

Dve glumice postale su slavne nakon što su glumile u TV seriji iz 90-ih Sweet Valley High kao Džes i Liz, dve bliznakinje sa malo zajedničkog. Ali u stvarnom životu, njih dvoje kažu da "dijele sve", a Daniel "ne može biti zahvalniji" što je njena sestra Cynthia podijelila jaje.

"Vidjela sam to kao jednostavan poklon koji bih joj mogla dati", rekla je Cynthia. "Znam da bi Brittany to učinila u djeliću sekunde za mene. I uvijek smo dijelili sve, pa zašto ne ovo?"

Britney je rekla da su to dvoje "tako isprepleteni" i da je "sve što je ona moje, a sve što je moje, njeno je."

Veliki poklon je omogućio Danielu da poželi dobrodošlicu svojoj kćeri, Hope Rose Touni, 24. oktobra. Brittany je otkrila da je cijela soba bila u suzama nakon što se njena kćerka rodila jer su "znali kroz šta su prošli" na svom putu do roditeljstva.

Dok njena sestra Cynthia nije bila tamo na porođaju, uspjela je upoznati bebu Hope prošlog mjeseca, nazvavši to "jednim od najsjajnijih trenutaka u svom životu". Cynthia ima dvoje djece sa suprugom, Coleom Hauserom, koji trenutno glumi u vestern drami Yellowstone.

Britka s rakom ostavila Brittany Daniel ne može sama imati djecu

Glumici je 2011. godine dijagnosticiran ne-Hodgkinov limfom u stadijumu IV i pripisuje zasluge njenoj porodici da je pobedila bolest. Kaže da je pronašla utjehu uselivši se u gostinjsku kuću svoje sestre bliznakinje Cynthie sa njihovom majkom.

“Dogodilo se tako iznenada,” rekla je. “Nema šanse da ovo preživim bez moje porodice. Moja porodica mi je sve i osjećam se kao da su me vidjeli kroz ovo.”

Iako je Brittany pobijedila bolest, naučila je od specijaliste za plodnost da bi zatrudnjela nakon njenog tretmana bila “nemoguća” što je Brittany ostavilo užasnuto.

"Riječi ne mogu izraziti koliko sam joj zahvalna", podijelila je ona. "Mislila sam da ću možda morati da se zamotam oko toga da ne budem mama u ovom životu."

Sestre će se konačno ponovo ujediniti na ekranu, 25 godina nakon što je Sweet Valley High završio u novom Cheaper By The Dozen na Disney+.

Preporučuje se: