Sarah Michelle Gellar otkriva zašto neće raditi ponovno pokretanje 'Buffy The Vampire Slayer

Sarah Michelle Gellar otkriva zašto neće raditi ponovno pokretanje 'Buffy The Vampire Slayer
Sarah Michelle Gellar otkriva zašto neće raditi ponovno pokretanje 'Buffy The Vampire Slayer
Anonim

Buffy Ubojica vampira, glumica Sarah Michelle Gellar nedavno je otkrila da neće ponoviti svoju ulogu ni u jednom potencijalnom ponovnom pokretanju.

Glumica ne gaji ogorčenost prema priči ili liku. Umjesto toga, čini se da je ovaj put vrijeme bilo neprijatelj. Gelar je igrao titularnog lovca na vampire u seriji od 1997. do 2003. Sada 43-godišnja glumica rekla je da je predugo u zubima da bi preuzela ulogu u današnje vrijeme.

"Ono što je funkcioniralo za Buffy je to što su čudovišta predstavljala, bila su metafora za užase adolescencije", rekao je Gellar u podcastu Maria Lopeza..

"Ne mislim da sam to ja, ne mislim da bih ja trebala biti ta koja to radi", rekla je prije nego što je u šali priznala da je također "previše umorna i nervozna da bi se ponovo upustila u taj posao."

Međutim, Gellar voli kako se priča sada može ispričati.

“Mislim da je ta priča pogodna za sebe, bilo bi zanimljivo vidjeti kako će se odabrani nositi s tim. Ne mislim da sam to ja, ne mislim da bi ja trebao biti taj koji to radi."

Glasine o ponovnom pokretanju Buffy kruže kroz fandom godinama. Fanovima je 2018. godine voditeljica emisije Monica Owusu-Breen rekla da će se nova iteracija fokusirati na "novog Slayera".

Tokom intervjua, Gellar je odbila dalje komentirati optužbe svoje partnerke iz Buffy Charisme Carpenter prema kreatoru serije Jossu Whedonu, koji je optužen za stvaranje toksičnog radnog okruženja na snimanju.

"Trenutno sam više fokusiran na podizanje svoje porodice i preživljavanje pandemije, tako da u ovom trenutku neću davati nikakve dalje izjave. Ali stojim uz sve preživjele zlostavljanja i ponosan sam na njih što su govorili, " rekla je.

Nakon što su optužbe objavljene u javnosti, Gellar je dala sličnu izjavu na svom Instagram nalogu. "Iako sam ponosna što se moje ime povezuje sa Buffy Summers, ne želim da budem zauvijek povezana s imenom Joss Whedon," napisala je.

Potom je ponovila istu stvar koju je rekla Lopezu o tome gdje je njen fokus u životu, jasno stavljajući do znanja da je povukla tvrdu liniju oko toga šta će, a šta neće reći na tu temu.

Buffy ponovno pokretanje je trenutno u izradi, ali više detalja nisu objavljeni.

Preporučuje se: