Below Deck': Jake Foulger otkriva da je zapravo zaručen

Sadržaj:

Below Deck': Jake Foulger otkriva da je zapravo zaručen
Below Deck': Jake Foulger otkriva da je zapravo zaručen
Anonim

Upozorenje o spojleru: Detalji u vezi s epizodom serije 'Below Deck' od 22. novembra 2021. razmatraju se u nastavku. Below Deck počinje udarati u kamenite vode nakon što su se Fraser i Heather suočili. Iako je dvojac sredio svoju svađu, ili barem tako mislimo, čini se kao da se na horizontu spremaju nove tenzije. Dok je Fraser sada počeo svoju ljutnju usmjeravati prema kolegici paprikaš, Jessici Albert, puno se drame tinja između Jakea i Rayne.

S obzirom da romanse na Below Deck-u nisu ništa novo za franšizu, Jake i Raynin ljubavni festival nije iznenadio fanove, međutim, njihov flert je definitivno počeo mnogo prije nego što se očekivalo. Nakon što su se poljubili u prvom noćnom izlasku, izgledalo je kao da su Jake i Rayna možda pronašli ljubav na My Seanni, međutim, čini se kao da je Jake podijelio prilično šokantan detalj koji je zaprepastio gledaoce!

Jake Foulger i Rayna Lindsey flertuju

Kada su fanovi prvi put predstavljeni najnovijim članovima Below Deck-a, bilo je sasvim jasno da će Jake Foulger, koji je promoviran u voditelja palube, definitivno biti najslađi koket. Britanski čamac snova uspio je usredotočiti se na kolegu palubu, Raynu Lindsey, koja je definitivno uzvratila flertovanjem.

Nakon noći provedene uz piće, dvojac se poprilično sprijateljio u hidromasažnoj kadi na jahti, da bi se kasnije te noći otkrio da dijele poljubac ili dva. Nije trebalo mnogo vremena pre nego što su se u sekundi spojili, toliko da je Džejk čak izjavio da želi da ga Rayna zakači! Pa, uprkos tome što izgledaju kao prilično romantični par, čini se kao da Rayna to više ne osjeća nakon što je Jake bacio veliku bombu.

Jake otkriva da je zaručen

Tokom još jednog zabavnog izleta u hidromasažnu kadu, gdje su Rayna, Jake i kolega iz uloge Fraser Olender podijelili poljubac u tri smjera, Jake je otkrio da je zapravo zaručen! Reci šta? Ovo je svakako iznenadilo Raynu, koju su vijesti odmah označile, i to s pravom, s obzirom na to da su bili romantično povezani za prve dvije čartere.

Pa, ispostavilo se da dok je Jake, u stvari, veren, on nema devojku, tako tvrdi! Iako sve ovo može izgledati prilično zbunjujuće, Jake je prilično zbunjujuće! „Imam verenika, ali ona nije moja devojka“, rekao je Džejk Rejni. "Nisam monogamna, dušo!"

Jake je nastavio da objašnjava da njegova verenica, koju je nazvao kasnije u epizodi, traži britansku vizu. Iako Jakeovi postupci izgledaju plemeniti, oni su i vrlo nezakoniti. Obožavatelji su brzo istakli koliko je rizično od Jakea da otvoreno prizna da se oženio nekome kako bi im obezbijedio britansko državljanstvo na nacionalnoj televiziji - iako možda nije bio potpuno iskren!

Fraser i Jake također dijele poljubac

Tokom Rayne i Fraserove posjete Watch What Happens Live, duo je podijelio mnogo epskih trenutaka koji dolaze u sezoni, uključujući i neke vruće romanse, od kojih je jedna između Jakea i Frasera. Da! Čini se kao da Jake ima puno ljubavi okolo, s obzirom da on i Fraser dijele prilično strastvenu sesiju šminkanja u epizodi sljedeće sedmice!

Pregled je pokazao kako Fraser i Jake zaključavaju usne na zadnjem sjedištu svog automobila tokom noćnog izlaska. Obožavatelji su se brzo javili, tvrdeći da jedva čekaju da budu svjedoci tog trenutka i da budemo pošteni, ne možemo ni mi! S obzirom da je Jake zaručen i sve to, sigurno je da ne sprječava sebe da podijeli ljubav, što je uključivalo i mini-trenutak sa glavnim gulašom, Heather Chase za vrijeme večere.

Preporučuje se: