Evo zašto fanovi ne žele Hailee Steinfeld u 'Pitch Perfect 4

Sadržaj:

Evo zašto fanovi ne žele Hailee Steinfeld u 'Pitch Perfect 4
Evo zašto fanovi ne žele Hailee Steinfeld u 'Pitch Perfect 4
Anonim

Ne postaje svaka franšiza hit, ali 'Pitch Perfect' je već bio izuzetno uspješan s prva tri filma. Iako još nema reči o tome da li će biti 'PP4', fanovi već imaju razmišljanja o tome šta žele da vide (a šta ne) od potencijalnog nastavka.

Glumačka ekipa 'Pitch Perfect' je zauzeta od kada je treći film završen. Posebno Hailee Steinfeld, koja je prešla na šire projekte poput 'Hawkeye' i 'Spider-Man'. Ali čak i da je htjela napraviti 'PP4,' fanovi to ne žele.

Obožavatelji se nadaju da će Hailee ostati daleko od potencijalnog 'PP4'

Koliko god obožavatelji voleli 'Pitch Perfect 4,' ne žele da vide kako se Hailee vraća. Stvar je u tome da nije zato što je ne vole ili misle da je loša glumica. Njihovo obrazloženje proizlazi iz reakcija gledalaca na njen lik.

Hailee je igrala Emily Junk u nastavcima 2 i 3 'Pitch Perfect', ali njen lik nije baš omiljeni gledaocima. Kao što je jedan obožavatelj objasnio svoje nade u nastavak 'PP' bez Hailee, "gomila deklariranih fanova" došla je nakon ne samo lika, već i same Hailee.

Oni su primijetili da je "mržnja koju je HAILEE (Čak i ne govorimo o mržnji koju ima Emily Junk, već njena stvarna glumica) imala jednostavno apsurdna." Mržnja je došla od obožavatelja na društvenim mrežama, ali i Hailee i Rebel Wilson su se složile da je lik Emily zapravo samo "vrijedan" njenog "zezanja" sa Amy.

Fonovi misle da Hailee Steinfeld može bolje od 'Emily'

Obožavatelji Haillee (i njenog lika) misle da je Emily dobila kratak kraj štapa, i da je "zafrkancija" zaista bila zlostavljana Emily.

I dok su fanovi mrzeli ovaj lik, pristalice Hailee su tvrdile da je njena uloga bila samo loša. I zato ne žele da se Steinfeld vrati franšizi.

Zato što je dobro u tome da igra ulogu zbog koje će i dalje biti prezrena, posebno kada se druge prilike bukvalno nizaju ispred nje?

Da, možda je odbila formalno trenirati za 'Hawkeye', ali se ipak potrudila za tu ulogu, a fanovi su oduševljeni što vide njenu ritam u ulozi koja se znatno razlikuje od njenih prethodnih nastupa.

Ako se 'Pitch Perfect 4' ikada ostvari, možda će producenti jednostavno potpuno odbaciti Emily, ili joj dati bolji karakter od onoga što su gledaoci vidjeli do sada. Hailee to definitivno zaslužuje.

Preporučuje se: