Tristan Thompson se konačno ponovo ujedinio sa kćerkom nakon odmora u divljoj Grčkoj

Sadržaj:

Tristan Thompson se konačno ponovo ujedinio sa kćerkom nakon odmora u divljoj Grčkoj
Tristan Thompson se konačno ponovo ujedinio sa kćerkom nakon odmora u divljoj Grčkoj
Anonim

Tristan Thompson je podijelio slatki snimak svoje kćeri True Thompson nakon njegovog divljeg putovanja u inostranstvo.

Tristan Thompson podijelio je snimak na Instagramu priča o svojoj jedinoj kćeri

Igrač Čikago Bulsa, 31, napravio je selfi sa četvorogodišnjom ćerkom koju deli sa Khloé Kardashian dok se vraćao kući sa svog veoma popularnog odmora. "Moja princezo", ponosno je napisao Thompson u objavi. Uključio je crveno srce, molitvene ruke i emoji krune. Otac četvoro dece imao je ogroman cerek na licu dok je pozirao pored svoje devojčice, sa rukom omotanom oko nje. Little True je izgledala jednako sretna što je u društvu svog tate kao što se nasmiješila za kameru sa kosom skupljenom u slatku punđu.

Tristan Thompson očekuje još jedno dijete sa Khloé Kardashian

tristan thompson khloe kardashian istina
tristan thompson khloe kardashian istina

Khloe i Tristan trenutno očekuju svoje drugo zajedničko dijete, bebu koja će se roditi preko surogata. Kaže se da je dolazak djeteta "skoro". Ali s približavanjem termina, Thompson je dobio stranu za nedavno putovanje po Mikonosu i St. Tropezu. Bio je na slici sa mnoštvom žena - uključujući i jednu s kojom je viđen kako se drži za ruke.

Khloé i Tristan imaju vezu od 2016. godine, a raskinuli su zbog načina na koji je NBA zvijezda razigravala. Izjava koja potvrđuje njihovo drugo dijete glasila je: "Možemo potvrditi da će True imati brata ili sestru koji je začet u novembru. Khloé je nevjerovatno zahvalna izvanrednom surogat-u za tako lijep blagoslov." U izjavi se zaključuje: „Željeli bismo zamoliti za ljubaznost i privatnost kako bi Khloe mogla da se fokusira na svoju porodicu."

Tristan Thompson navodno je dobio sina iza leđa Khloé Kardashian

Prije samo sedam mjeseci, Tristan je bio usred skandala oko očinstva nakon što je žena po imenu Maralee Nichols izjavila da je trudna s njihovim djetetom. Začeli su dijete u martu 2021. godine dok je Tristian još bio u vezi sa Khloe. Nichols je 1. decembra rodila njihovog sina po imenu Theo Thompson, iako je Tristan javno negirao da je dijete njegovo. Tek u januaru 2022. NBA zvijezda je priznala da je Theov otac.

Prema Nicholsu, Tristan nije upoznao svog sina. U objavi podijeljenoj na Instagramu, Tristan se javno izvinjava Khloe zbog svog uzastopnog podmetanja. "Ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ srčanu bol i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ način na koji sam se ophodio prema tebi godinama", napisao je 31-godišnjak. Osim šest- Mesečni Teo Tompson, Tristan deli petogodišnjeg sina Princa sa bivšim modelom Džordan Krejg, a sina Trua Tompsona (4) sa Khloe.

Preporučuje se: