Cheating On Khloe (Opet)? Tristan pakuje na PDA sa Mystery Woman

Sadržaj:

Cheating On Khloe (Opet)? Tristan pakuje na PDA sa Mystery Woman
Cheating On Khloe (Opet)? Tristan pakuje na PDA sa Mystery Woman
Anonim

Tristan Thompson možda očekuje drugo dijete s Khloe Kardashian, ali ne dopušta da ga to spriječi u potrazi za novim romantičnim interesima. NBA zvijezda je snimljena kako se približava neidentifikovanoj ženi prošlog vikenda.

Prema Us Weekly-u, snimak Tristana kako hoda ruku pod ruku sa misterioznom ženom na Mikonosu u Grčkoj prošle subote postao je viralan nakon što ga je na Instagramu podijelio @kardashianclips. Košarkaš navodno odmara na grčkim ostrvima sa grupom prijatelja.

Tristanov evropski odmor dolazi manje od nedelju dana nakon što su objavljene vesti da očekuje drugo dete sa Khloe preko surogata.

Tristan je više puta prevario Khloe

Status veze Tristana i Khloe postao je obnovljeno interesovanje među fanovima sada kada će dobiti drugo dijete.

Par je očigledno raskinuo krajem prošle godine nakon što je otkriveno da je Tristan dobio dete sa drugom ženom uprkos tome što je bio u vezi sa Khloe. Ovo dolazi nakon višestrukih skandala s varanjem, uključujući i kada je Khloe bila trudna sa njihovom kćerkom True, no2 4.

Maralee Nichols je u decembru rodila sina Thea, iako Tristan navodno nije upoznao njihovo novorođenče.

Kada je objavljena vijest o njegovom drugom djetetu s Khloe, objavljeno je da je beba začeta prije nego što je rijaliti zvijezda bila svjesna Tristanove nevjere. "Možemo potvrditi da će True imati brata i sestru koji je začet u novembru," rekao je insajder za PEOPLE. "Khloé je nevjerovatno zahvalna izvanrednom surogat-u za tako lijep blagoslov."

Uprkos još jednoj bebi na putu, izvori tvrde da Tristan i Khloe trenutno nisu u vezi i da jedva razgovaraju."Khloé i Tristan nisu ponovo zajedno," rekao je jedan izvor za Us Weekly. “[Oni] nisu razgovarali od decembra osim o zajedničkom roditeljstvu.”

Drugi izvor rekao je publikaciji da Khloe nije zainteresirana za bilo šta romantično s Tristanom, jer se još uvijek osjeća izdano.

“[Tristan] je prošao kroz pronalaženje surogata i sve to dok je varao [Khloé] i to joj je neoprostivo,” rekao je drugi insajder. “Nema mjesta u njenom umu koje želi vratiti Tristana, ona je zaista završila s njim romantično ovaj put.”

Khloe se navodno zabavlja s nekim novim

Ali Tristan nije jedini koji je nastavio dalje. U junu je objavljeno da je Khloe počela izlaziti s nekim novim. Izvor je rekao za PEOPLE da je u "ranoj fazi" zabavljanja sa misterioznim muškarcem, s kojim je upoznata preko svoje sestre Kim Kardashian.

Do sada, Khloe nije komentirala svoje ili Tristanove nove romanse.

Preporučuje se: