Zašto ove poznate ličnosti odbijaju da se tetoviraju

Sadržaj:

Zašto ove poznate ličnosti odbijaju da se tetoviraju
Zašto ove poznate ličnosti odbijaju da se tetoviraju
Anonim

Čini se da je svijet Hollywooda prepun zabava, tetovaža i divljih vremena. Bilo da su prekriveni nasumičnim dizajnom ili pokazuju simbole voljenih osoba, vrlo je uobičajeno uočiti malo mastila na većini tijela u carstvu slavnih. Zapravo, pojam uklanjanja tetovaža je nedavno postao jednako popularan jer je nekoliko poznatih osoba započelo proces rušenja svojih većih dizajna kako bi unaprijedile svoju glumačku karijeru (ta prikrivanja nisu uvijek laka na ekranu). Dok se uklanjanja povećavaju, dizajni u javnom svijetu daleko su od usporavanja. Međutim, ima onih koji se ne samo protive toj ideji već su je i potpuno odbacili. Bilo zbog principa, neodlučnosti ili direktnog straha, ove poznate ličnosti apsolutno odbijaju da se tetoviraju.

8 Lil Baby je odrastao uz određenu ideju

Većina ljudi bi pretpostavila da će se oni u muzičkoj industriji osjećati prinuđenijim da se tetoviraju u znak podrške svom radu i kulturi koja ga okružuje. Čini se da je rep kultura posebno mjesto na kojem tetovaže preovlađuju. Lil Baby, međutim, nastupa kao izuzetak. Reper je priznao da je u mladosti odlučio da jednostavno ne želi tetovaže kako bi izbjegao stvaranje određene slike o sebi. Jednostavno.

7 Ice-T ostaje hladan prema tetovažama

Slično kao Lil Baby, Ice-T želi da izbegne svet stereotipa i da svoju kožu očisti od bilo kakvog dizajna. Prilično je ponosan na činjenicu da je prošao kroz svoju karijeru bez tetovaža, droge, cigareta i alkohola. Po njegovom mišljenju, održavanje čistoće je najveći gangsta koji osoba može dobiti i ponosan je što služi kao uzor mlađoj generaciji.

6 Veliki Sean ne želi da se povuče

Još jedan reper koji se pridružuje gomili bez tetovaža je Big Sean. Iako nema ništa protiv da dobije malo mastila na svojoj koži, reper "Bounce Back" se proglasio previše neodlučnim da bi doneo te odluke. Umjesto da dobije nešto i ubrzo požali, on se samo kloni dizajna.

5 Megan Thee Stallion odaje počast svojoj mami

Dok može biti divlja u svom nastupu, Megan Thee Stallion je prilično čista sa svojim tijelom što se tiče tetovaža. Razlog za nedostatak mastila navodi da je njena majka, koja je takođe bila reper. Njena majka je bila toliko protiv tetovaža, da je često prijetila da će klecati ako Megan ikada prođe kroz to. Čak iu odrasloj dobi, dovoljno je zaglavio s Megan da je spriječi da to ikada pokuša.

4 J. Cole se ne savija pred stereotipima

Još jedan obožavatelj izbjegavanja stereotipa, J. Cole se zalaže protiv tetovaža iz nepoznatih razloga jer voli da stvari budu privatne. Reper nije direktno govorio o tetovažama, međutim, poznat je u javnosti po tome što se suprotstavio elementima koje vidi kao klišeje rep kulture.

3 Niall Horan grize nokte na pomisao

Jedini preostao iz One Directiona bez mastila, Niall Horan se trese na tu pomisao. Umjetnik voli slike i moguću simboliku iza njih, ali se apsolutno boji igle. Čak se uspaničio tokom igre Tattoo Roulettea u The Late Late Showu sa Jamesom Cordenom jer se svelo na šut 50/50 između njega i samog Cordena. Srećom, Horan je uspeo da izađe bez mastila i u ovom trenutku je srećan što izbegava igla koja zuji dokle god može.

2 Megan Fox je htjela čist početak

Tehnički govoreći, Megan Fox je bila tetovirana prije. Glumica je sa 18 godina dobila portret Marilyn Monroe na podlaktici jer je jako suosjećala s tom figurom i željela odati počast svemu što je prošla. Posljednjih godina je ta slika izblijedjela jer je slika uklonjena. Fox tvrdi da želi da se riješi negativne energije koju je tetovaža donijela u pokušaju da počne iznova.

1 Označite Ruffalo Rebels tako što ćete se odjaviti

Originalna glumačka ekipa Osvetnika pojavila se na vijestima 2018. godine zbog tetoviranja kako bi označila njihovo zajedničko putovanje u Marvelu. Jedinstveni dizajn pojavio se na Robertu Downeyju Jr., Chrisu Evansu, Chrisu Hemsworthu, Jeremyju Renneru, Scarlett Johansson i njihovom umjetniku za tetoviranje, ali Mark Ruffalo se držao izvan igre zbog straha od igala. Ruffalo takođe tvrdi da voli da se buni i odbija konformizam, tako da mu je to što je bio čudan zaista dalo osećaj bunta i da je punk rok.

Preporučuje se: