Životni stil Kendall Jenner je kriv za raskid s Devinom Bookerom

Sadržaj:

Životni stil Kendall Jenner je kriv za raskid s Devinom Bookerom
Životni stil Kendall Jenner je kriv za raskid s Devinom Bookerom
Anonim

Kendall Jenner i Devin Booker navodno su raskinuli nakon 2 godine zajedno, a čini se da su sukobljeni životni stilovi para krivi za raskid.

Prema E! Vesti, raskid se dogodio ubrzo nakon što su se Kendal i Devin vratili sa italijanske proslave venčanja njene sestre Kourtney Kardashian. "Kendall i Devin su nedavno naišli na težak period i razdvojeni su oko nedelju i po dana," rekao je izvor.

Insajder je objasnio da, iako se par “zaista lijepo proveo” na putovanju, ubrzo su po povratku shvatili da “nisu bili usklađeni i […] imaju veoma različite stilove života.”

Međutim, izvor je naglasio da podjela možda nije trajna, dodajući: "Obojica se nadaju da će uspjeti, ali od sada su razdvojeni." Kendall i Devin su navodno i dalje u kontaktu i "brinu jedno o drugom."

Kendall je jasno dala do znanja da želi bebe

Insajder nije objasnio tačno koji dio njihovih životnih stilova i budućih ciljeva se sukobljava. Ali Kendall je nedavno bila glasnija po pitanju svoje želje da osnuje porodicu, tako da je moguće da ona i Devin nisu bili na istoj strani u pogledu vremena kada su se skrasili.

U majskoj epizodi The Kardashians, Kendall je otkrila da ju je njena majka Kris Jenner tjerala da zamrzne jajne ćelije kako bi njene buduće mogućnosti bile otvorene. Matrijarh je čak predvidio da će Kendall biti sljedeće od njene djece koja će zatrudnjeti.

"Stalno mi govoriš, 'Ne postaješ ništa mlađa,' ali pogodi šta? To je moj život. Ne znam da li sam još spremna", rekla je Kendall svojoj mami pred kamerom.

Kendall je jedina sestra Kardashian-Jenner koja nije dočekala svoje dijete. Bila je otvorena da se njena želja za decom povećala kada je videla da njene sestre i brat imaju porodice."Biti u radnji za bebe čini mi se stvarnim ovih dana. Baš kao što dolazi dan za mene," rekla je Kendall u junskoj epizodi The Kardashians.

Dodala je da vjeruje da će uskoro doći vrijeme za nju da ima porodicu: Imam standarde i držat ću ih se 100 posto. Ali samo sa 26 godina, osjećam se kao da je malo više stvarno za mene.”

Do sada, ni Kendall ni Devin nisu javno govorili o svom raskidu.

Preporučuje se: