Pravi razlog zašto se Selena Gomez neće udati

Sadržaj:

Pravi razlog zašto se Selena Gomez neće udati
Pravi razlog zašto se Selena Gomez neće udati
Anonim

Selena Gomez je sigurno poljubila nekoliko žaba, ali još nije pronašla svog princa šarmantnog. Postoji li poseban razlog zašto Selena teško pronalazi ljubav? Šta je tačno otkrila o tome da se ikada udala? Prva osoba koja je slavno povezana sa Selenom bio je Nick Jonas 2008. godine, ali ta romansa je bila vrlo kratkog vijeka. Selena je kasnije otkrila da je Nick bio šarmantan, ali je priznala da su oboje bili vrlo mladi u to vrijeme.

Selena je tada izlazila sa Taylor Lautnerom 2009. godine, ali je kasnije potvrdila njihov razlaz sa Seventeen, rekavši: "Išli bismo na ručak i večeru, ali sam znala da ga prate paparaci, a ja sam imao paparace koji me prate. Ljudi su postajali pomalo ludi za nama, ali on je tako sladak. Taylor me je usrećila. Nisam znala da mogu biti toliko srećna." Postojala je i veza sa Justinom Bieberom, koja se završila veoma loše. Evo svega o ljubavnom životu glumice i pravom razlogu zašto se Selena Gomez neće udati.

Je li Selena Gomez trenutno u vezi?

Selena i Zedd su nakratko izlazili početkom 2015. godine uprkos tvrdnjama da je cijela stvar bila reklamni trik. Takođe je izlazila s Charlie Puthom, Samuelom Krostom, Orlandom Bloomom i The Weekndom. Selenu su povezivali i sa drugim ljudima, a početkom marta 2022. se pričalo da se zabavlja sa Zenom Matoshijem. Glumica je bila među sretnicima koji su vidjeli rasprodanu predstavu Dua Lipe u Madison Square Gardenu, a bila je tamo sa Zenom.

Ubrzo nakon njihovog pojavljivanja, društvene mreže su bile zapaljene njihovim slikama, a dodatno su preplavljene nagađanjima obožavatelja oko potencijalne romanse. Međutim, blizak izvor koji je razgovarao sa E! News ih je eksplicitno opisao kao samo prijatelje, rekavši: "Oni su prijatelji. On radi u tehnološkom prostoru i pomaže u savjetovanju Selene." Drugi izvor je takođe rekao za People: "Selena i Zen su se upravo upoznali preko zajedničkog poznanika. Ne zabavljaju se."

Iako je objavljeno da su Selena i Zen samo prijatelji, fanovi su ga bombardovali na društvenim mrežama pitanjima o zabavljanju sa Selenom, nešto za šta je sama glumica ranije rekla da je zabavljanje zaista teško.

Selena Gomez ne želi više da izlazi

Prije Zena, obožavatelji Selene i Chrisa Evansa bili su sumnjičavi da se obje zvijezde zabavljaju nakon što ju je glumac počeo pratiti na Instagramu u oktobru 2021. Pošiljatelji su tada počeli fotošopingirati fotografije Selene i Chrisa kako bi izgledalo kao da su prisustvovali isti studio u isto vreme i imao spoj u restoranu. Glasine su još više podstaknute kada je Chris objavio snimak sebe kako svira klavir u svojim Instagram pričama i napisao video pod naslovom "Aktivnosti za kišni dan." Prema riječima fanova, u lijevom uglu videa nalazio se misteriozni odraz brinete, navodno Selene.

Ta vrsta opsesije otežava Seleni da izlazi sa nekim javno. Istina je da glumica već neko vreme nije izlazila ni sa kim. U stvari, 2021., izvor je za Entertainment Tonight rekao da izlasci nisu bili na Seleninim prioritetima. Radije se fokusira na svoje mentalno zdravlje i karijeru.

Selena Gomez misli da je većina njenih veza bila 'prokleta'

Selena je bila prilično otvorena o drugim razlozima zbog kojih nije tražila ljubav. U junu 2021., glumica je rekla za Vogue Australia: "Mislim da je većina mojih iskustava u vezama bila prokleta. Bila sam premlada da bih bila izložena određenim stvarima dok sam bila u vezama." Zatim je dodala: "Pretpostavljam da sam morala da pronađem koja je to reč za mene jer sam se osećala manje nego u prošlim vezama i nikada se nisam osećala ravnopravnom." Selena je takođe bila otvorena po pitanju emocionalne štete kroz koju je prošla u prethodnim vezama, zbog čega je napravila pauzu od ljubavi.

Selena Gomez ne žuri da se skrasi s nekim

Što se tiče stvarnog vjenčanja, Selena je također rekla da čak ni ne vidi sebe kako hoda niz prolaz. Kada se pojavila na YouTube kanalu Nikkie de Jager kako bi promovirala svoju liniju šminke Rare Beauty, došlo je do tog razgovora. Tokom tog razgovora, dok je razgovarala sa šminkerom, Selena se našalila o braku, rekavši: "On će me šminkati za moje vjenčanje, što se nikada neće dogoditi. Smiješno je jer objavljujem stvari koje govore da želim dečka i stvari… Nisam to stvarno mislio, međutim. Momci imaju puno posla."

U intervjuu za Verified 2020, Selena je takođe otkrila da se bori s ljubavlju jer ima problema sa samopouzdanjem, prvenstveno zbog svog zdravstvenog stanja. Takođe je rekla: „Ponekih dana, kada se probudim, iznerviram se i mislim da ću zauvek biti sama.“Drugom prilikom, dok je razgovarala za Vogue u aprilu 2021, Selena je takođe rekla da je to rekla i ona nije tražila ljubav jer nije mogla da upozna nekoga i da zna da li mu se sviđa zbog nje, ali je bila voljna da počne ispočetka.

Preporučuje se: