Da li je Jennifer Aniston ikada lično upoznala Angelinu Jolie?

Sadržaj:

Da li je Jennifer Aniston ikada lično upoznala Angelinu Jolie?
Da li je Jennifer Aniston ikada lično upoznala Angelinu Jolie?
Anonim

Zahvaljujući njihovim odvojenim vezama sa Bradom Pittom, Angelina Jolie i Jennifer Aniston imaju mnogo toga zajedničkog. Ali očigledno nikada nisu bili naklonjeni jedno drugom, kao što su fanovi već mogli pretpostaviti.

Ako ništa drugo, Jen ima mnogo razloga da ne bude veliki obožavatelj Angeline. Ipak, obožavatelji bilo koje polovice bivših Pittovih bivša pitaju se - da li su se Jennifer i Angelina ikada srele? Je li Jennifer ikada htjela da se suoči s Angie nakon svih glasina o njenoj navodnoj aferi s Bredom?

Jennifer Aniston i Angelina Jolie obje su dale intervjue jedna o drugoj

Zanimljiva stvar u vezi Angelininih i Jenniferinih misli jedno o drugom je to što su oboje prelili pasulj Vogueu u različitim prilikama. Angelina je prva progovorila o tome da se zaljubila u Breda, ali vremenske linije su bile primarna stvar s kojom je Jennifer imala problema.

Na kraju krajeva, 'Mr. & Mrs. Smith' počela je snimati kada je Jen još bila udata za Breda. Ali kada je Endži progovorila kasnije, rekla je da se Bredu nije desilo ništa loše dok je još bio u braku. Iako, priznala je, "nije znala mnogo o tome gdje je tačno Bred u svom privatnom životu."

Jennifer je, sa svoje strane, rekla da nije 'kul' od Angeline da govori na taj način. Pa ipak, nikada nije rekla ništa posebno kritično o Angie. Nejasnije je spominjala Jolien intervju i rekla da je "malo prikladno."

Ali, da li su se njih dvoje ikada sreli van reflektora da bi razjasnili svoje razlike?

Jesu li se Angelina Jolie i Jennifer Aniston ikada osobno srele?

Iako neki kažu da je otežala život drugom glumcu na setu, većina ljudi se slaže da je Jennifer Aniston generalno zaista dobra osoba. Barem javno. Pa se fanovi pitaju da li bi Jen zaista progovorila protiv Angeline, čak i da su se slučajno ukrstili.

Ali kako se ispostavilo, jednom su se sreli mnogo prije drame s Bredom. U stvari, Dženifer je prišla Anđelini, kažu izvori. Ali u jednom intervjuu, Jennifer je priznala da je jednom vidjela Angelinu na parceli 'Prijatelji' i stala da pozdravi.

To je, napomenula je, davne 2006. godine, a ona se očigledno u prolazu predstavila Angie. To je bilo prije nego što je film počeo da se snima, naravno. A šta je Aniston rekla Džoli?

Tvrdila je da je rekla "Brad je tako uzbuđen što radi sa vama. Nadam se da ćete se zaista dobro zabaviti."

Ovo su neke zanimljive riječi za susret i rastanak za par. Nakon toga, izvori sugeriraju da više nikada nisu razgovarali. A zašto bi?

Osim njihovih i neurednih veza sa Bredom, nijedno nije imalo mnogo zajedničkog sa onim drugim. Pa, osim njihove holivudske slave i bogatstva, naravno. A opet, neki kažu da se Angie ovih dana bori da ostane relevantna, zbog čega je, smatraju, povezana sa The Weekndom.

Samo vrijeme će pokazati!

Preporučuje se: