Jennifer Lopez objavljuje slike sa zvijezdama iza kulisa kao 'Shotgun Wedding

Sadržaj:

Jennifer Lopez objavljuje slike sa zvijezdama iza kulisa kao 'Shotgun Wedding
Jennifer Lopez objavljuje slike sa zvijezdama iza kulisa kao 'Shotgun Wedding
Anonim

Jennifer Lopez se udaljava od diskusija o svom raskidu s Alexom Rodriguezom i vraća fokus na svoju izuzetno uspješnu karijeru. Nema boljeg načina da to uradite nego da preplavite njenu Instagram stranicu svojim slikama zajedno sa drugim velikim slavnim ličnostima, iza kulisa snimanja filma!

Obožavaoci su bili prijatno iznenađeni kada su videli seriju kratkih slika iza kulisa venčanja sa puškom, a taman kada su pomislili da im je dato mnogo fantastičnih vizuelnih poslastica, Dženifer Lopez je otkrila da je "to je pravo!" i zvanično je završila snimanje filma.

Oni su korak bliže gledanju filma, ali za sada su ove slike sa seta više nego zadovoljavajuće.

Jennifer Lopez i njeni slavni prijatelji

Jennifer Lopez upravo je razveselila fanove, jer je objavila svoje slike pored nekih od najvećih holivudskih imena. Početna fotografija bila je više nego dovoljna da privuče pažnju obožavatelja širom svijeta, i postajala je sve bolja i bolja svakim klikom.

Istaknuta slika ovog posta je nevjerovatna. Prikazuje Jennifer Lopez, Josha Duhamela i Lennyja Kravitza kako stoje jedno pored drugog, a to je dovoljno da fanove potpuno izlude. Jennifer Lopez je viđena kako se privila uz njih dok snima selfi, a ova ležerna, iskrena fotografija ovih velikih zvijezda bila je dovoljna da privuče ogromnu gomilu zainteresovanih obožavatelja koji žele i trebaju znati više.

Hiljade ljudi reagovalo je na iskrene fotografije snimljene na snimanju filma, a već je lajkovao više od 1,6 miliona puta.

Nije često da fanovi mogu ovo približiti svojim omiljenim zvijezdama, a kamoli da im se pruži prilika da vide isječke slika koje otkrivaju kako je biti iza kulisa nadolazećeg filma.

JLo je to ponovo uradio… fanovi su zaista očarani.

Fans dijele zanimljive komentare

Postojali su brojni obožavatelji koji su poslali emotikone srca, a uzbuđeno se zahvalilo Jennifer Lopez što je objavila ove nevjerovatne slike.

Međutim, drugi zajednički komentari oslikavaju zanimljive perspektive o tome šta su fanovi vidjeli kada su zumirali.

Mnogi fanovi su vjerovali da mogu vidjeti odraz JLo-inog telefona i da ona ima čuvar ekrana na svom telefonu.

Drugi su počeli da komentarišu kako su mislili da će jedan od ovih vodećih džentlmena biti proglašen za njenog sledećeg dečka, šaleći se na činjenicu da je sada slobodna i spremna da se druži.

Jedina zajednička stvar koju su svi dijelili je njihova zahvalnost što su bili u mogućnosti da se upoznaju sa ovim cool slikama, a saznanje da je snimanje filma završeno dodatno ih uzbuđuje zbog objavljivanja.

Preporučuje se: