Manekenka Sarah Talabi govori o glasinama o Timotheeju Chalametu

Sadržaj:

Manekenka Sarah Talabi govori o glasinama o Timotheeju Chalametu
Manekenka Sarah Talabi govori o glasinama o Timotheeju Chalametu
Anonim

Manekenka Sarah Talabi se ponaša hladno usred glasina da se "ljubila i plesala" sa glumcem Dune Timotheeom Chalametom na Coachelli. Glasine su počele da se šire nakon što su posetioci orlovskih očiju primetili njih dvoje na Coachelli uživo tokom vikenda, a sada se Victoria's Secret manekenka priznaje - barem da je devojka koja stoji pored Timothéeja na slikama.

Sarah Talabi se obraća fotografijama nje i Timothéeja Chalameta kako plešu i nasmijane koje su procurile na internetu

“Timothee Chalamet je plesao i ljubio Victoria's Secret model Sarah Talabi na Coachelli,” svjedok je podijelio na Instagram nalogu za tračeve Deuxmoi, zajedno sa fotografijom na kojoj njih dvoje sijaju dok zajedno plešu.

“Bio sam na Coachelli ovog vikenda, kao i na Revolve Festivalu i nekoliko drugih privatnih zabava. To sam bio ja na fotografijama; moja sestra bliznakinja, Leah Talabi, takođe je bila tamo,” rekla je Sarah za Page Six u ekskluzivnoj izjavi. “Svi smo se samo družili i vibrirali uz muziku. Bila je to najveća noć u mom životu.”

Dok je Sarah bila žena pored Timothéeja na fotografijama i video zapisima koji kruže internetom, nije namjeravala da se poljubi i kaže. Umjesto odgovora, ona je vješto počela da digresira u poziv na akciju o klimatskim promjenama.

“Svi me pitaju da li sam ljubila Timotheeja Chalameta na Coachelli, i to je dobro pitanje,” nastavila je. „Ali sjajno bi pitanje bilo postaviti naše svjetske lidere zašto Zemlja sada gubi 1,2 triliona tona leda svake godine zbog globalnog zagrijavanja i zašto je reforma klimatske krize bila potpuno neefikasna.”

Sarah je dodala: “Ohrabrujem vas da kontaktirate svoje lokalne predstavnike i to ih pitate.”

Dok Sarah Talabi možda drži usne zatvorene u vezi bilo kakve romanse između njih dvoje, oni se definitivno druže

Influenserka drži zatvorene usne kada su u pitanju bilo kakve romanse između njih dvoje, ali je u ponedeljak izašla na društvene mreže da podeli neke isečke sa Coachelle - uključujući jednu priču u kojoj je označila Timotheea, zajedno sa njom sestra Leah i prijateljica.

“Najbolje se provela sa najboljom grupom ljudi,” napisala je na Instagram Storyju, dok je drugu napisala sa: “Najbolja noć u mom životu.”

Glumac The Call Me by Your Name izlazio je sa Lily-Rose Depp, kćerkom Johnnyja Deppa, od 2018. do 2020. Iako neki fanovi i dalje žele da par popravi stvari, izgleda da je Timothée nastavio dalje.

Preporučuje se: