Regé-Jean Page je 'Ciljevi' nakon što je otkrio njegov dramatičan izlazak iz 'Bridgerton' grupnog chata

Regé-Jean Page je 'Ciljevi' nakon što je otkrio njegov dramatičan izlazak iz 'Bridgerton' grupnog chata
Regé-Jean Page je 'Ciljevi' nakon što je otkrio njegov dramatičan izlazak iz 'Bridgerton' grupnog chata
Anonim

Glumac Regé-Jean Page je napravio popriličnu senzaciju u Holivudu tokom protekle godine. Prvi put se proslavio širokim uspjehom Netflixove serije koju je vodio Shonda Rhimes, Bridgerton.

Otkako je debitovao kao vojvoda Simon Basset, pričalo se da će biti sljedeći James Bond i da je glumio zajedno s Ryanom Reynoldsom i Chrisom Evansom u nadolazećem filmu braće Russo. Čak je nedavno na prošlonedeljnoj ceremoniji pokupio GQ-ovu nagradu za Čovek godine.

Zvezda je dospela na naslovne strane u aprilu kada se ispostavilo da je odlučio da napusti seriju koja ga je učinila poznatim, u potezu koji je čak i Kim Kardashian uništio. Sada, u novom intervjuu za britanski GQ, glumac je otkrio više detalja o svom odlasku.

Uporedo sa priznanjem toliko najavljivane raskošnosti serije Bridgerton - koju GQ naziva "seksualnom eksplozijom zamke žeđi od osam epizoda" - zvijezda se također smijao pitanjima o tome da li je još uvijek u glumačkoj ekipi ili ne WhatsApp grupni chat.

30-godišnji Britanac priznao je da više nije dio grupnog ćaskanja Bridgerton, ali je insistirao da je to bio izlazak s poštovanjem i potpuno na njegovoj strani. "Nisam želeo da ih dovedem u nezgodnu situaciju da me moraju izbaciti", objasnio je Page.

Ono što je privuklo pažnju interneta, međutim, je dramatična priroda deklaracije Strane nakon izlaska iz WhatsAppa. "Svemir se proširio", rekla je zvijezda, "pa ja više nisam u njemu." To je daleko od pogrešne izjave. Globalni fenomen koji je bio Bridgertonov debi na Netflixu doveo je njegove glumce do slave preko noći, a posebno Pejdža kao zgodnog vojvode čija je zvučna isporuka "Ja gorim za tebe" pokrenula puls. Ne čudi što se pred mladog glumca otvorio čitav "univerzum" mogućnosti. Ali Pejdžova upotreba izraza da označi njegov odlazak iz grupnog chata je ono što ga čini tako ikoničnim.

Jedan korisnik Twittera je napisao: "Ne, vičemgggggg. Sljedeći put kada napustim grupni chat ovo će biti moja najava odlaska." Dok je drugi jednostavno tvitovao, "ovo je tako jebeno smiješno."

Drugo u intervjuu, Pejdž nije u potpunosti isključio mogućnost da njegov vojvoda postane kameo u nadolazećoj drugoj sezoni Bridgertona, uprkos njegovom nedavnom odlasku iz serije. Buduća nada Bondu pomalo se zagonetno osvrnula na glasine o povratku njegovog lika, rekavši: "Zar nema nečeg divnog u tome da budete iznenađeni onim u šta niste sumnjali?"

Preporučuje se: