Fanovi nagađaju koji će talk show pasti nakon 'The Ellen DeGeneres Show

Sadržaj:

Fanovi nagađaju koji će talk show pasti nakon 'The Ellen DeGeneres Show
Fanovi nagađaju koji će talk show pasti nakon 'The Ellen DeGeneres Show
Anonim

Nakon što je Ellen DeGeneres objavila da će se njen talk show završiti nakon 19 sezona ranije ove godine, korisnici društvenih mreža raspravljaju o tome koji je program sljedeći u redu za pad.

U maju, DeGeneres je najavio da će sljedeća sezona serije biti posljednja. Ona je također tvrdila da odluka nema nikakve veze s višestrukim optužbama za toksično radno mjesto koje je program privukao tokom prošle godine.

Kako je Kelly Clarkson spremna da preuzme DeGeneresov termin na stanicama u vlasništvu NBC-a, najava je izazvala spekulacije o tome koja bi emisija trebala završiti sljedeće.

Deuxmoi korisnik želi da fanovi pogode koji će program pasti nakon 'The Ellen Show'

Anonimni izvor rekao je slavnoj trač stranici Deuxmoi da postoji još jedna emisija koja bi mogla krenuti Ellenovim stopama.

Izvor je smatrao neotkriveni program "drugom najtoksičnijom emisijom" na televiziji, vjerovatno nakon one koju vodi DeGeneres.

“Sada kada je Ellen gotova, možemo li skinuti drugu najtoksičniju emisiju?” izvor pita.

Poruka je “slijepa stavka” u kojoj se ne otkrivaju imena poznatih ličnosti koje su uključene. Međutim, administrator stranice je istakao da se izvor poziva na popularnu igru.

“Producenti čekaju VIŠE tužbi,” nastavlja izvor.

Izvor je takođe pojasnio da je talenat "fin".

"Ova drama je odmah iza scene," napisali su.

Ova poruka je navela fanove da pokušaju pogoditi na koju igru se izvor poziva u svojoj poruci.

Steve Harvey Show je bila najpopularnija pretpostavka.

„Kladim se Steve Harvey,” glasi jedan komentar.

„Da, to je ono što ja mislim,” glasi još jedan komentar.

“Odmah mu je pao na pamet,” bio je još jedan odgovor.

Šta se dogodilo s 'The Ellen DeGeneres Show'?

Prošle godine, DeGeneres je dospela na naslovne strane kada su je sadašnji i bivši zaposleni u njenoj dnevnoj emisiji prozvali da je podstakla toksično radno mesto.

U ekspozeu koji je BuzzFeed objavio u julu 2020., DeGeneresovi zaposleni kažu da su se suočili s rasizmom, strahom i zastrašivanjem. DeGeneres je negirao da je bio svjestan onoga što se događa iza scene.

Nakon najave da će se emisija završiti sljedeće godine, DeGeneres je otvorio tvrdnje koje su okaljale popularnost emisije, označivši ih kao "mizogini" i "orkestrirani".

“Mislio sam da se nešto dešava jer je bilo previše orkestrirano, previše koordinisano. I znaš, ljudi bivaju nadraženi, ali četiri mjeseca za mene?” rekla je u Today Showu.

„Moram reći, ako to niko drugi ne kaže, bilo je zaista zanimljivo, jer sam žena, i osjećam se vrlo mizogino,” rekla je..

Preporučuje se: