Ashton Kutcher izgubio je 3 miliona dolara u filmu 'Elizabethtown' zbog ovog glumca

Sadržaj:

Ashton Kutcher izgubio je 3 miliona dolara u filmu 'Elizabethtown' zbog ovog glumca
Ashton Kutcher izgubio je 3 miliona dolara u filmu 'Elizabethtown' zbog ovog glumca
Anonim

Bio je to pravi put do vrha za Ashtona Kutchera. Počeo je u industriji kao model, a onda bi dobio pauzu u karijeri, dobivši ulogu u emisiji That '70s Show. Sitcom je trajao skoro deceniju i Kutcher je napredovao pod ulogom Michaela Kelsa. Nedugo nakon toga se razgranao u druge uloge, kao u 'Punk'd'. Iako je postao glavna zvijezda 2000-ih, i dalje se s vremena na vrijeme suočavao s odbijanjem, otkrio je ovu informaciju o Hot Ones-u, kada su ga upitali šta se dogodilo s njegovom ulogom u 'Elizabethtown'. Kutcher je u početku trebao igrati uz Kirsten Dunst, međutim, to bi se sve promijenilo i odjednom je otpisan za nekog drugog.

Kutcher je konačno otkrio detalje o tome šta se zaista dogodilo iza scene. Za razliku od onoga što su mnogi fanovi mislili, a to je bila teorija o odlasku Kutchera iz filma, on je u potpunosti demantovao ovu ideju, dajući fanovima do znanja da je otpušten, a zamijenila ga je druga poznata ličnost. Hajdemo u detalje o tome šta se tačno dešavalo iza scene filma.

Dostupnost Orlanda Blooma promijenila je sve

Orlando Bloom crveni tepih
Orlando Bloom crveni tepih

Stvari su za Kutchera krenule pomalo teško kada je dobio ulogu u filmu, jer je početna glavna uloga bio Orlando Bloom. Sve se to promijenilo za režisera Camerona Crowea kada je otkriveno da glumac nije dostupan, unesite Ashton.

Kutcher je brzo shvatio da nije sposoban za projekat i kada je Bloom ponovo postao dostupan, bio je odbačen. Kutcher je ispričao svoju stranu priče za People: „Išao sam [na] audiciju, dao mi je ulogu i onda smo počeli da radimo na tome. Mislim da je želio da vidi probe likova cijelim putem, a ja vjerovatno nisam bio dovoljno discipliniran kao glumac da dođem do tačke u kojoj sam to mogao učiniti i pokazati mu na način na koji se on osjećao ugodno. U određenom trenutku smo se jednostavno složili da to ne ide. Više on nego ja”, dodao je Kutcher. „Ali isto tako, saznao sam u isto vrijeme da je Orlando Bloom upravo postao dostupan baš kada je htio da me pusti.”

Konačno, to nije ni malo spriječilo Kutcherovu karijeru, a isplata nije bila toliko velika u poređenju s njegovim drugim budućim projektima. Što se tiče Blooma, uživao je u filmu s obzirom na to koliko je okruženje bilo drugačije, "Lokaliteti filmova u kojima sam bio do 'Elizabethtowna," - Novi Zeland, Maroko, Bahami, Španija, Meksiko, Karibi - svi su bledi u poređenju sa Louisville, Kentucky", šali se Bloom. "Ali ozbiljno, ne možete pobijediti taj Southern Hospitality. Kada smo stigli u Louisville, ljudi su nam pekli kolače. Otišli smo uz namigivanje, mahanje i osmijeh od svih. Ovo nije Amerika prikazana na ekranu koju većina filmskih gledalaca zna. I to je ono što 'Elizabethtown' čini jedinstvenim."

Možemo sa sigurnošću reći da je sve uspjelo za sve uključene.

Preporučuje se: