Ovako fanovi misle da će se završiti 'Greyeva anatomija

Sadržaj:

Ovako fanovi misle da će se završiti 'Greyeva anatomija
Ovako fanovi misle da će se završiti 'Greyeva anatomija
Anonim

Trenutna sezona Grey's Anatomy je srceparajuća, a Meredith je viđala Dereka na plaži i doktore koji se bave pandemijom COVID-19. Ostale sezone su također imale neke vrlo tužne priče, ali kombinacija medicinskih slučajeva i ljubavnih života likova uvijek je očaravala fanove. Ne mogu sve emisije trajati ovoliko sezona, ali Grey's nikada nije usporio.

Bez obzira da li će Grey's Anatomy završiti sa 17. sezonom ili će se Ellen Pompeo prijaviti za sezonu 18, mnogi fanovi su došli do nekih teorija o tome kako će se serija završiti. Pogledajmo kako neki gledaoci misle da će se Meredith i društvo oprostiti.

Meredith ima Alchajmerovu bolest

Dok neki fanovi misle da su Meredith i Derek bili problematični, nema sumnje da se Greyeva anatomija vrti oko lika Ellen Pompeo, a fanovi imaju neke ideje o kraju emisije.

Jedna popularna teorija obožavatelja je da na kraju emisije Meredith ima Alchajmerovu bolest i da pokušava da se podsjeti na svoj život. Prema objašnjenju jednog obožavatelja na Redditu, "Budući da je Meredith narator za većinu epizoda, bilo bi zanimljivo imati Meredith iz rane Alchajmerove bolesti koja svojoj djeci priča priču o svom životu kako bi je pokušala natjerati da je zapamti."

Još jedan obožavatelj je objavio da ako Meredith ima Alchajmerovu bolest, možda se emisija završava tako što Zola pronađe mamine dnevnike i pročita ih. Ovo bi bila paralela s onim kako je Meredith saznala za svoju majku Ellis kroz njene dnevnike.

Na sličan način, još jedan obožavatelj je podijelio da će se serija možda završiti s Meredith u staračkom domu. Emisija je bila flešbekovi njenog života. Ovo ima smisla, ali bilo bi prilično srceparajuće.

Druge teorije obožavatelja

Još jedna teorija obožavatelja je da Meredithina djeca Zola i Bailey postaju stažisti u bolnici. Obožavateljica je na Redditu napisala: "Zola i/ili Bailey će sada biti pripravnici u Memorijalu Grey Sloan. Meredith je sada šefica kirurgije tamo i ona jednom od njih drži isti govor koji je Webber održao na svom stažističkom času na prvom epizoda. Zola i/ili Bailey su djeca poznatih kirurga, baš kao što je Meredith bila sa Ellisom. Vrtuljak se nastavlja."

Još jedan obožavatelj je na Redditu sugerirao da će možda bolnički lift biti u završnoj sceni ili će barem igrati veliku ulogu u posljednjoj epizodi. Napomenuli su da je to "bitni dio gotovo svake epizode" i da se ovdje dešava mnogo drame. To je definitivno zanimljiva ideja jer su se mnogi likovi nosili s nekim napetim trenucima u tim liftovima.

Mnogi fanovi su objavili na Redditu da bi bilo divno da se u posljednjoj epizodi pojavljuju likovi koji su preminuli. Jedna je podijelila da možda Meredith umre u posljednjoj epizodi, a zatim je sa duhovima tih voljenih likova, od Lexie preko Marka do Dereka. Drugi fanovi nisu mislili da će Meredith umreti, ali su mislili da će biti viđena u bolnici sa duhovima onih drugih doktora oko nje. Ovo se čini kao nešto što bi se moglo dogoditi budući da je u tekućoj sezoni Meredith posjetili i Derek i George O'Malley.

Obožavaoci definitivno žele da Meredith uspe. Jedna je rekla da bi mogla postati šefica hirurgije, a druga je predložila osvajanje nagrade Harper Avery. Ako na kraju ne dobije Alchajmerovu bolest, to se čini kao mogućnost.

Šta kaže Shonda Rhimes

Zanimljivo je čuti šta kreatorica Grey's Anatomy Shonda Rhimes ima za reći o tome kako će se emisija završiti.

Shonda Rhimes kaže da postoje dobre šanse da će biti uključena u finale. U intervjuu za Entertainment Weekly, rekla je: "Apsolutno vidim sebe da sam dio toga." Nastavila je da je pokušala razmišljati o završecima, ali je onda prestala to raditi.

Rhimes je objasnio: "Napisao sam kraj emisije najmanje šest puta. Ozbiljno, svaki put kada bih pomislio, 'e ovako će se serija završiti', prošli smo te trenutke toliko puta da sam prestao da pokušavam da smislim to. Jednostavno ne završavamo. Sad nemam pojma Krista i ja smo se šalili da će moja ćerka Harper i njena ćerka Koko jednog dana na kraju voditi emisiju."

Dok fanovi nikada ne žele da se oproste od Meredith i ostalih voljenih likova u Grey's Anatomy, naravno, jednog dana će finale serije biti emitovano. Ove teorije navijača nude neke zanimljive ideje o tome šta bi se moglo dogoditi. Iako je teško čekati, gledaoci barem znaju da će dobiti neke sjajne epizode prije emitiranja finala.

Preporučuje se: