Zvijezde iz ureda se ujedinjuju u Ellen Show i izazivaju glasine o ponovnom pokretanju

Sadržaj:

Zvijezde iz ureda se ujedinjuju u Ellen Show i izazivaju glasine o ponovnom pokretanju
Zvijezde iz ureda se ujedinjuju u Ellen Show i izazivaju glasine o ponovnom pokretanju
Anonim

Ellie Kemper vladala je u ponedjeljak u epizodi The Ellen DeGeneres Show i dovela svoje kolege iz Ureda zajedno sa sobom. Jenna Fischer i Angela Kinsey pridružile su se zabavi za ono što je na kraju bilo malo mini okupljanje - upravo tamo na pozornici Ellen Showa.

Dijeljenje uspomena

Zvijezde su provele dosta vremena prisjećajući se prošlosti, prisjećajući se lijepih uspomena jedna na drugu i pričajući o sentimentalnim trenucima koje su otkrile jedna drugoj odmah na licu mjesta!! Jedna od njihovih najslađih priča bila je ona o tome kako je Fischer izrađivao ukrase od slika glumačke ekipe i uveo ih u tradiciju da ih svima dijeli za Božić. Priznala je da je prekinula tu tradiciju nakon 5 ili više sezona, pod pretpostavkom da je svima dosadila. U divnom nostalgičnom trenutku, Kinsey je otkrila da ih je zapravo sve spasila, nabacivši šalu ili dvije o uspomenama. ET izvještava da je rekla: "Zahvaljujući tebi imam puno fotografija sebe na drvetu".

Reunion Rumors

Nakon što su podijelile neke uspomene i priznale činjenicu da su svi bili zapanjeni popularnošću koju je emisija stekla godinama, dame su se ismijale nad vlastitim nedostatkom znanja o pop kulturi u skeču o Billie Eilish. U nevino ljupkom otkriću, čini se da su upravo otkrili ko je ona! Uz sve ove tople i nejasne emocije koje su preplavile Ellen pozornicu, fanovi ne mogu a da se ne zapitaju sprema li se tim da se službeno ponovo ujedini. Nismo sigurni da li je ponovno okupljanje na horizontu, ali ako je uspjeh ove epizode ikakav pokazatelj, čini se da bi se fanovi definitivno uključili!

Preporučuje se: