Evo kako su Angus T. Jones i Diddyjev sin završili zajedno

Sadržaj:

Evo kako su Angus T. Jones i Diddyjev sin završili zajedno
Evo kako su Angus T. Jones i Diddyjev sin završili zajedno
Anonim

Većina ljudi je već čula za to kako je Angus T. Jones totalno odbacio 'Dva i po muškarca', a zatim je kasnije povukao svoje oštre komentare. U svakom slučaju, Jones je jasno stavio do znanja da više nije obožavatelj emisije i da ne želi da nastavi raditi na njoj.

Napustio je seriju, kasnije je uklonjen iz uvoda u seriju i u suštini je pao sa holivudskog radara.

Ili jeste? Ispostavilo se da iako je Angus T. Jones već neko vrijeme izvan holivudske it-liste, on je već neko vrijeme imao zanimljiv poslovni odnos sa P. Diddyjevim sinom.

Jedino pitanje je, kako su to dvoje završili zajedno?

Angus T. Jones je bio zauzet post-Hollywoodom

Iako je Angus imao pomalo burno vrijeme napuštanja Hollywooda, s obzirom na publicitet oko njegove izjave, stvari su mu kasnije krenule na bolje.

Što se tiče njegovog sistema vjerovanja i ličnog života, izgleda da je Angus bio sretan što je napustio emisiju jer više nije u skladu s njegovim vjerskim uvjerenjima.

Ne samo to, nego je Jones takođe išao na koledž, iako je nejasno da li je završio studije. Međutim, to ne izgleda kao velika prepreka za bivšu dječju zvijezdu, jer je imao još jednu priliku koja je bila u blizini Holivuda, ali koja je više odgovarala njegovim interesima.

Jones je upoznao Justina Combs kroz prijatelja s fakulteta

Godine 2016. pojavile su se vijesti o poslovnom partnerstvu Angusa T. Jonesa s nikom drugim do P. Diddyjem (aka Sean Combs) potomkom Justinom Combsom. Kako su izvori potvrdili, mladi Combs je pohađao Univerzitet Kalifornije u Los Anđelesu i diplomirao sa nekim poslovnim idejama koje su mu se vrtele oko glave.

A kada je Justin odlučio pokrenuti "kompaniju za proizvodnju multimedija i događaja, " odlučio je udružiti se s kolegama i bivšim studentima UCLA Keneom Ojiokeom i, od svih ljudi, Angusom T. Jonesom.

Ispostavilo se da je Angusov prijatelj sa koledža također bio prijatelj sa Keneom, pa su se tako njih dvoje predstavili. Jones je također objasnio da je upoznao Combsa oko 2013.

Iako je Angus priznao da nije bio siguran kada su ga prijatelji zamolili da se pridruži Toniteu, kasnije je shvatio da mu je iskustvo u filmu 'Dva i po muškarca' pomoglo da se pripremi za druge poduhvate u životu (i Hollywoodu).

U stvari, Džons je primetio: "Pokazalo mi je šta je potrebno da bi se napravio dobar šou." A da čujete Kenea kako govori o raznim ulogama prijatelja, jasno je da je slava i Justina i Angusa (iako iz vrlo različitih razloga) pomogla da se ukaže na njihov poslovni poduhvat.

Međutim, poduhvat je mogao biti kratkog vijeka; Justinov profil na LinkedIn-u navodi da je njegova uloga s Tonite-om okončana u oktobru 2016. godine -- samo tri mjeseca nakon zajedničkog intervjua prijatelja.

Preporučuje se: