Aaliyahini fanovi ogorčeni jer se pojavljuju novi detalji s vjenčanja R. Kelly

Sadržaj:

Aaliyahini fanovi ogorčeni jer se pojavljuju novi detalji s vjenčanja R. Kelly
Aaliyahini fanovi ogorčeni jer se pojavljuju novi detalji s vjenčanja R. Kelly
Anonim

Kako se sudski postupak R. Kellyja nastavlja, javnosti se otkriva sve više i više gadnih detalja oko njegovog života. Mnoge rasprave unutar ovog slučaja oko pokojne princeze R&B-a, Aaliyah, koja je bila kontroverzno povezana s R. Kellyjem u vrijeme njene smrti. Nažalost, njeni fanovi, pratioci i porodica nisu zainteresovani da se njeno ime provlači kroz neurednu sudsku proceduru R. Kellyja, i ogorčeni su što je osramoćena i što se o njoj govori tako dugo nakon njene tragične smrti.

Postoje navodi da je R. Kelly povezao Aaliyah u vrlo kontroverznu i krajnje neprikladnu vezu prije nego što je krivotvorio dokumente za vjenčanje s maloljetnom zvijezdom. Sada se pojavljuje sve više detalja o njihovoj vrlo privatnoj i potpuno ilegalnoj ceremoniji braka.

Pokazalo se da je to previše za Aaliyine fanove koji žele da početak ostane počivao u miru i moći, a da se ne uvlače kroz ove razgovore.

R. Detalji vjenčanja Kelly & Aaliyah, otkriveni

R. Kelly i Aaliyah su se uspjele vjenčati kada je Aaliyah bila maloljetna. Obožavatelji su oduvijek imali pitanja o ovome, ali su od tada to stavili po strani i zaboravili.

Sudski postupak muči sve detalje prošlosti, a sviđalo se to fanovima ili ne, mediji objavljuju svakakve novosti o detaljima vjenčanja koje se dogodilo.

Fonovi su to nevoljno saznali tokom svadbene ceremonije koja se održala kada Aaliyah još nije bila punoljetna za pristanak. Otkrili su da je imala samo 12 ili 13 godina kada je R. Kelly započeo intimnu vezu s njom i da je vjerovao da bi mogla biti trudna, pa je krivotvorio dokumente i prisilio ceremoniju kako bi osigurao da kao njegova supruga neće biti prisiljena svjedočiti protiv njega na sudu.

Fanovi ne žele da Aaliyah bude zapamćena na ovaj način…

Ministar koji je vodio ceremoniju je Nathan Edmond, koji sada ima 73 godine. Dobio je sudski poziv na suđenju za reketiranje i trgovinu ljudima i prvi put je govorio o ceremoniji. Kaže da mu je nuđena mala suma za suđenje, ali da je ceremoniju obavio besplatno, te da su od njega tražili da potpiše ugovor o povjerljivosti, što je on odbio. Zatim je rekao da je na ceremoniji bilo vrlo malo ljudi, osim 3 muškarca, i da se par vjenčao, te da su R. Kelly i Aaliyah nosili odgovarajuća odijela za trčanje sa jednom nogavicom podvrgnutom do koljena za svoje svadbeno ruho. Edmond je takođe citiran kako kaže; "Nisi mogao da joj vidiš celo lice, jer joj je kosa bila preko lica", i priseća se osećaja da je bilo nečeg čudnog u vezi sa ovim sindikatom.

Obožavaoci su potpuno ogorčeni što se ovi detalji sada pojavljuju i blate Aaliyino sjećanje i reputaciju, punih 20 godina nakon njene smrti.

Njihova želja je da ona dostojanstveno počiva u miru i da toliki pomahnitali fanovi ne kliknu na njeno ime i da takve lične podatke otkriju milionima ljudi širom svijeta.

Preporučuje se: