Arrow' Alum Stephen Amell govori o tome da je izbačen iz leta svoje žene

Sadržaj:

Arrow' Alum Stephen Amell govori o tome da je izbačen iz leta svoje žene
Arrow' Alum Stephen Amell govori o tome da je izbačen iz leta svoje žene
Anonim

Stephen Amell objašnjava šta se zaista dogodilo tokom njegovog burnog leta sa njegovom ženom.

Bivša zvijezda Arrowa čisti zrak o uzimanju čizma sa leta Delta u Austinu u Teksasu, nakon svađe sa njegovom suprugom, Cassandro Jean.

Dok se pojavio u podcastu prijatelja Michaela Rosenbauma, Inside of You, Amell nije gubio vrijeme na rješavanje incidenta. "Želeo sam da imam samo malu pistu da pričam o ovome jer ono što se desilo je - i to je vrlo, vrlo jednostavno - popio sam previše pića, i popio sam previše pića na javnom mestu. I, ušao sam u avion, " rekao je Amell Rosenbaumu.

Okrivi a-a-a-a-a-alkohol! Amell je nastavio objašnjavati zašto je želio da se direktno pozabavi incidentom.

"Bio sam zajeban zbog nečeg drugog što nije imalo nikakve veze sa Cass - odabrao sam svađu jer sam htio biti glasan i uznemiren. I to je bila svađa, kao da je nije svađa. Da bi se svađale dvoje ljudi moraju razgovarati. Moja žena je cijelo vrijeme govorila jednu stvar, a to je: 'Ako ne stišaš glas, tražiće da siđeš avion."

Stephen Amell je potom ispraćen iz aviona jer ni na koji način nije poslušao svoju ženu i spustio glas.

Amell na Rosenbaumovom podcastu

Naučena lekcija: "Ne budi kreten."

Amell je nastavio, "Dakle, očigledno je, Cass je bila 100 posto tamo. Bio sam glasan. Vjerovatno sam bacio nekoliko F-bombi. Imam poništavanje buke - ovo nije izvinjenje - nisam tu da se pravdam jer je ovo bila 100 posto moja krivica, ali - i ne želim ni da se nasmijem dok pričam ovu priču jer se zapravo, iskreno, duboko stidim."

Amell je završio drugim letom kući gdje je saznao da će ova vijest izbiti na TMZ-u.

"Kada sam to saznao - a razlog zašto želim to da spomenem je taj što sam pričao o tome, a u jednoj stvari koju sam rekao o tome na internetu, nazvao sam to raspravom između moja žena i ja, a nije, " pojasnio je Amell, pozivajući se na svoj tvit od 23. juna.

Tvitovi Stephena Amella od 23. juna

Sve u svemu, zvijezda Heelsa se duboko stidi svog pijanog ponašanja i zahvalna je što nije uništilo njegovu karijeru, jer je moglo. Amell je fokusiran na to da se iskupi sa svojim obožavateljima, a posebno sa suprugom!

Preporučuje se: