Charlize Theron je vjerovatno bila na jednom od najgorih spojeva svih vremena

Sadržaj:

Charlize Theron je vjerovatno bila na jednom od najgorih spojeva svih vremena
Charlize Theron je vjerovatno bila na jednom od najgorih spojeva svih vremena
Anonim

Gledajući izvana, čini se da je filmskim zvijezdama poput Charlize Theron lako na gotovo svaki način. Na kraju krajeva, ona je tako neverovatno talentovana glumica da fanovi tvrde da je Theron jedini glumac koji bi mogao da igra neke od njenih najpoznatijih uloga. Povrh toga, toliko je prekrasna da je Theron zaradila bogatstvo kao Diorov dugogodišnji glasnogovornik.

Iako nema sumnje da je Charlize Theron vodila šarmantan život, to ne znači da joj je sve ispalo savršeno. Na kraju krajeva, mnogo je napravljeno od činjenice da se Theron i Tom Hardy nisu slagali kada su zajedno napravili Mad Max: Fury Road. Povrh toga, Theron je jednom opisao vrijeme kada je izašla na jedan od najgorih spojeva svih vremena.

Romantična istorija

Otkad su tabloidi postali glavna snaga u izdavačkoj industriji, šira javnost je naučila mnogo o životima većine poznatih ličnosti. Na primjer, najzapaženije veze sestara Kardashian/Jenner su iscrpno propraćene u medijima. S druge strane, Charlize Theron je uglavnom uspjela da zadrži svoj lični život podalje od naslovnica, posebno kada su u pitanju njeni podvizi zabavljanja.

Iako svijet nije mnogo naučio o životu Charlize Theron u vezi u posljednjih nekoliko godina, štampa je otkrila neke od njenih prošlih veza. Povrh toga, bilo je mnogo nepotvrđenih glasina o nekim od muških slavnih ličnosti sa kojima se Teron navodno mešao tokom godina.

Za vrijeme dok je Charlize Theron bila u očima javnosti, naizgled je potvrđeno da je izlazila s pet različitih momaka. Trojica od tih muškaraca nisu poznata imena jer mnogi ljudi nemaju pojma ko su Stephan Jenkins, Craig Bierko i Stuart Townsend. Na drugom kraju spektra, Theron je povezan sa parom masivnih zvijezda. Prvo, tokom 2009. i 2010. godine, Theron je navodno izlazila s Keanuom Reevesom. Takođe je poznato da je Theron izlazila sa Seanom Pennom od 2013. do 2015. godine, budući da je bivši par bio zvaničnik crvenog tepiha.

Što se tiče muškaraca za koje se priča da se Charlize Theron zabavlja, ta lista glasi ko je ko u Holivudu. Na primjer, pričalo se da će Theron izlaziti s budućim Osvetnikom 2010. godine, jer je u to vrijeme navodno bila povezana s Jeremyjem Rennerom. Ako su glasine tačne, Theron je tokom godina izlazila i sa parom zapaženih TV zvijezda, Alexanderom Skarsgårdom i Eric Stonestreet. Najvažnije, kružile su glasine da je Theron bila romantično povezana s nekim od najvećih filmskih zvijezda moderne ere. Na kraju krajeva, priča se da je Theron izlazila s Georgeom Clooneyem, Ryanom Reynoldsom i Brad Pittom.

Svestrani grozan datum

Posljednjih godina, Charlize Theron nije krila da je veliki obožavatelj The Bachelor. Kao rezultat toga, kada je Theron krenula na Jimmy Kimmel Live 2020., bilo je samo pitanje vremena kada će se o njenom životu zabavljanja govoriti. Na kraju krajeva, svaki obožavatelj Jimmy Kimmel Live-a trebao bi znati da je voditelj emisije zainteresiran za tračeve o zabavljanju jer razlaže svaku epizodu The Bachelor u svojoj emisiji.

Dok je pričala o svom romantičnom životu tokom pomenutog nastupa Jimmy Kimmel Live 2020, Charlize Theron je otkrila da je jednom otišla na nevjerovatno loš spoj. Kao što je Teron brzo dala do znanja, u početku je mislila da sastanak ide odlično. Išla sam na spoj u svojim 20-ima sa ovim tipom koji je bio stvarno, super zgodan. Zaista mi se svidjelo. I pokupio me je na večeru, otišli smo i večerali. Bilo je divno. Mislila sam, 'Ovo je ide jako dobro.'”

Nažalost, nakon što ju je izlazak Charlize Theron odvezao kući, stvari su se okrenule nevjerovatno čudno. “I odvezao me je kući, i znaš, na neki način sam dala znak da me čeka poljubac. Zaustavio se kod moje kuće“, nastavila je."I počeli smo da se ljubimo i bilo je stvarno dobro. A onda se povukao i šapnuo, 'Ljubi se s mojim nosom'".

Ako se nadate da je Charlize Theron brzo izašla iz vozila, a da nije popustila zahtjevu svog partnera, otkrila je da se to nije dogodilo. "Bio je, kao, stvarno zaljubljen u to. I počeo sam da se kikotam, jer je bilo dobro! Dakle, nisam želeo da zabrljam, pa sam ga malo kuckao po nosu, a on je rekao: 'Ne, zabavljaj se s tim.'" Nakon što je Theron završila s pričanjem svoje priče, Jimmy Kimmel je dobacio: "Uženja dobija ružu, ti imaš nos".

Preporučuje se: