Vjenčani na prvi pogled': Zašto fanovi ne misle da će Jose i Rachel uspjeti

Sadržaj:

Vjenčani na prvi pogled': Zašto fanovi ne misle da će Jose i Rachel uspjeti
Vjenčani na prvi pogled': Zašto fanovi ne misle da će Jose i Rachel uspjeti
Anonim

Upozorenje o spojleru: Detalji u vezi epizode Married At First Sight od 11. avgusta 2021. razmatraju se u nastavku! Vjenčani na prvi pogled parovi su svi vezali čvor, i dok ceremonije i prvi utisci su bili vrijedni čekanja, obožavatelji su željni trenutaka medenog mjeseca da stignu ovdje. Nakon što su se upoznali tokom prvih nekoliko sati zajedno kao bračni parovi, postoji nekoliko istaknutih parova, dok ima, pa…neki ne tako istaknuti parovi.

Gledaoci očigledno navijaju za Michaelu i Zacka, sve dok izražavaju svoju podršku Baou i Johnnyju, međutim, postoji nekoliko parova koji ne dobijaju ni približno toliko ljubavi. Tokom večerašnje epizode, parovi ne samo da provode svoju prvu noć zajedno, već se konačno provode jedan na jedan sa svojim novim svekrovima.

Iako je jasno da Myrla i Gil idu u katastrofu, čini se kao da su fanovi potpuno spremni na to da Jose i Rachel neće uspjeti dugoročno. Dakle, šta gledaoci ne osećaju naizgled srećnim parom? Zaronimo!

Hoće li Jose & Rachel uspjeti?

Jose i Rachel započeli su nešto što se činilo prilično velikim. Par je oboje tražio svog večnog partnera, a pri prvom susretu, ništa manje pred oltarom, činilo se kao da su oboje našli upravo to.

Kao što je duo rekao svoje "ja to" u rizičnoj odluci, fanovi Married At First Sight bili su sigurni da su Jose i Rachel sasvim dobro dok su vodili bračni život i prolazili kroz medeni mjesec, međutim, to se ne čini da bude slučaj! Ne samo da fanovi misle da Jose i Rachel pokazuju nekoliko crvenih zastavica kada je u pitanju njihova kompatibilnost, već i ne dobijaju najbolju vibraciju od Josea.

Tokom večerašnje epizode, ne samo da je Jose uporedio Rachel sa svojom mamom, što je najveće ne-ne, posebno nakon što je nekoga poznavao samo 24 sata. Iako je Rachel, u stvari, Joseova žena, postoje neke stvari koje je bolje ostaviti neizrečene. Osim što stvari držimo za sebe, čini se kao da Jose prelazi Rejčeline granice.

Iako je Oženjen na prvi pogled uvijek pun neugodnih i vrijednih trenutaka, čini se kao da Jose svim tim prošlim događajima trči za njihov novac! Dok se par spremao zajedno u kupatilu, Jose je preuzeo na sebe da pita Rachel da li može da joj opere zube.

Iako smo sigurni da je samo pokušavao da se našali, to nije ispalo previše smiješno, a Rachel bi se složila! "Umm, nisam to očekivao. Iskreno, osjećam se malo izbezumljeno. Mislim, odrasla sam. Ne treba mi neko da pere zube. Zaista se šalio!" Rache je rekla.

Obožavaoci misle da Jose kontroliše

Kao da Joseova energija već nije bila isključena kada je u pitanju njegovo i Rachelino vrijeme nasamo, fanovi ga sada prozivaju da previše kontroliše! Ne samo da se čini da ima mnogo više od Rejčel, nego je i njegova porodica dala Rejčel nekoliko poštenih upozorenja u vezi sa njegovim temperamentom i ličnošću.

"Jose je trebao da se prijavi za ženu iz Stepforda", napisao je fan na Tviteru. Iako se donekle dobro povezuju, fanovi su se osjećali kao da im Jose i Rachel daju vibracije najboljeg prijatelja preko vjenčanih vibracija.

Dok Jose lako može biti previše jak kao sredstvo za iskazivanje naklonosti, gledaoci ga ne osjećaju previše, neki se čak pitaju da li mu se uopće sviđa Rachel ili ne. "Jose zvuči kao da pokušava uvjeriti sebe da voli Rachel u ovom trenutku", napisao je jedan obožavatelj na Twitteru.

Iako bi moglo biti malo prerano reći hoće li se Jose i Rachel izvući iz ovoga zajedno, međutim, sumnjamo da će Rachel ostati bez njegovih čudnih ludorija!

Preporučuje se: