Može li se Sammi Giancola vratiti na 'Jersey Shore'?

Sadržaj:

Može li se Sammi Giancola vratiti na 'Jersey Shore'?
Može li se Sammi Giancola vratiti na 'Jersey Shore'?
Anonim

Sammi Giancola je prvi put stekla ime kao originalna glumica u hit MTV seriji, Jersey Shore. Sammi, takođe poznat kao Sammi "Sweetheart" postao je slavan zajedno sa dečkom na ekranu, Ronnie Ortiz-Magro, s kojim više ne razgovara.

Ronnie i Sam su se rastali nakon završetka serije 2012. godine, što je takođe dovelo do toga da se Sammi odvojila od ostalih članova glumačke ekipe. Iako je ostala bliska sa damama iz emisije, čini se da su njene bliske veze sa Deenom, a i Nicole vremenom oslabile.

Zvijezda se nije vratila na reboot, Porodični odmor, i otkrila je svoje zaruke sa svojim budućim suprugom, Christianom Biscardijem. Sada, izgleda kao da su se njih dvoje razdvojili, ostavljajući svima da se pitaju koji će biti sljedeći korak Sammija "Sweetheart's".

Da li se Sammi vraća na 'Jersey Shore'?

Sammi Giancola dospeva na naslovnice ove nedelje nakon što je prestala da prati verenika, Christiana Bicardija na Instagramu. Kako bi dolio ulje na vatru, Sammi je također izbrisao njihove najnovije zajedničke fotografije na platformi, ostavljajući mnoge da pretpostave da je duo odustao!

Dok su Sammi niti njen vjerovatno bivši zaručnik, Christian komentirali ovu stvar, ali stvari izgledaju prilično jasno!

Bicardi je zaprosio Giancolu još 2019. godine i očekivalo se da će se dvojac vjenčati ranije da nije bilo tekuće pandemije. Iako je njihovo vjenčanje za proljeće 2020. odgođeno, očekivalo se da će njih dvoje reći svoje "da" ove godine, ali to više ne izgleda tako.

Sammi nije imala baš najbolje sreće kada su u pitanju veze, posebno kada se fanovi osvrnu na njena toksična vremena sa svojim bivšim dečkom i Jersey Shoreom, kolegom, Ronnie Ortiz-Magro.

Ronnie, koji je nedavno uhapšen zbog optužbi za nasilje u porodici, jasno je stavio do znanja da se raduje što će srediti svoj život. Zvijezda je najavila da će napustiti šou kako bi posjetila rehabilitacijsku ustanovu i fokusirala se na svoje zdravlje i dobrobit.

Pošto su Sammijeve veridbe navodno završene, fanovi se sada pitaju da li bi zvezda ikada ponovo zapalila svoj plamen sa Ronijem. Obožavatelji Jersey Shorea pozivaju Rona da se snimi sa Sammi sada kada je ona navodno sama, međutim, samohrani otac nije sam!

Ronnie je počeo izlaziti sa svojom novom djevojkom, Saffire Matos, od prošlog ljeta, a ona mu je pomagala da prebrodi svoje posljednje borbe. Dok je ponovno ujedinjenje Sammija i Ronniea malo, njen povratak u šou nije tako lud.

S obzirom na to da je Sammi ostala bliska sa damama iz serije, posebno Deena Cortese, Nicole Polizzi i Jenni Farley, ne bi bilo tako daleko pomisliti da bi im se ponovo pridružila na ekranu.

Pored toga, jedan od razloga zašto se Sammi nije vratio u Jersey Shore: Porodični odmor bio je izbjegavanje kontakta s Ronniejem zbog njihove prošle burne romanse. Pošto Ronnie napušta šou, fanovi misle da je ovo savršen trenutak za povratak Sammija Giancole da nas sve podsjeti ko je "Sweetheart" zapravo!

Preporučuje se: