Šta se stvarno dogodilo između Chrissy Teigen & Courtney Stodden?

Sadržaj:

Šta se stvarno dogodilo između Chrissy Teigen & Courtney Stodden?
Šta se stvarno dogodilo između Chrissy Teigen & Courtney Stodden?
Anonim

Chrissy Teigen i Courtney Stodden su na naslovnicama ovog mjeseca, ali to nije iz najboljih razloga! Iako Chrissy Teigen nije nepoznanica internetski fijasko, čini se kao da je na udaru velike optužbe.

Stodden, koji je postao poznat još 2011. godine, iznio je šokantne optužbe protiv Chrissy Teigen zbog m altretiranja na internetu.

Dok su ljudi brzo pretpostavili da Courtney laže, čini se kao da Stodden nije govorio ništa osim istine. Dakle, šta se zaista dogodilo između njih dvoje? Hajde da saznamo!

Courtney proziva Chrissy

Courtney Stodden je prvi put postala istaknuta 2011. godine kada je došla na naslovnice širom zemlje nakon što se tada 16-godišnja Stodden udala za 50-godišnjeg muža, Douga Hutchisona.

O svadbi se pričalo širom zemlje, ostavljajući mnoge da se pitaju da li je Kortni u to vreme bila previše mlada da bi se udala za Douga.

Uprkos zabrinutosti dobronamjernih prijatelja, porodice i javnosti, Courtney i Doug su se zvanično vjenčali 20. maja 2011. Pa, 2018. godine, Courtney je službeno podnijela zahtjev za razvod od Douga nakon 7 godina braka, a papirologija je potpisana, zapečaćena i dostavljena.

Dok je njen razvod izazvao razgovore o Courtneynom usponu do slave, čini se kao da je Stodden također dospio na naslovnice iz drugog razloga. Ranije ovog mjeseca, Courtney je otkrila da ju je m altretirao niko drugi do model i autorica Chrissy Teigen!

Teigen, koja je sve o pozitivi i "budnosti", sada se našla u vrućoj vodi kada je otkriveno da su Stoddenove tvrdnje protiv Chrissy zapravo istinite.

Vijesti su se pojavile kada je Chrissy objavila da napušta Twitter, ponovo, nakon što je postalo previše toksično i negativno. Pa, Stodden je brzo podsjetio Chrissy da je jednom koristila Twitter da je m altretira, nazivajući Teigena "licemjerom."

Ne samo da je Courtney bila meta bezbrojnih Chrissynih tvitova, već se sada čini kao da model Sports Illustrated vrši kontrolu štete nakon blokiranja Courtney na svim platformama društvenih medija.

U 2011. godini, Chrissy je nekoliko puta tvitala Courtney, govoreći užasne stvari kao što su "mrzim te", "idi spavaj zauvek," i pitanja koja se odnose na upotrebu droga, nakon čega je sledio niz uvreda, uključujući pozivanje Stodden "idiot", objavio je TMZ.

Iako je Chrissy, u stvari, izašla s javnim izvinjenjem, Stodden je nastavila da kaže da se osjeća kao da to nije bio najiskreniji odgovor. Courtney je rekla da još nije dobila lično izvinjenje, a s obzirom na to da je i dalje blokirana na svim platformama, ne misli da će se to dogoditi uskoro.

S Chrissy Teigen poznatom po svojim bezbrižnim napadima na brojne holivudske slavne i javne ličnosti, obožavatelji su se složili da je manekenka otišla predaleko, te prozivaju Chrissy zbog njenog zločestog djevojačkog ponašanja, uprkos tome što se oblači ljubazna i slatka online persona.

Preporučuje se: